Fotbal intern

Încă un atac la investitorii spanioli de la Dinamo: ”Ia-l pe Dinu și pune-l acolo, că știe”

20.12.2020 | 13:41
Inca un atac la investitorii spanioli de la Dinamo Ial pe Dinu si punel acolo ca stie
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Aurel Țicleanu a lansat un atac la adresa investitorilor spanioli de la Dinamo pentru situația care au creat-o la club și crede că din conducere nu ar trebui să lipsească legenda ”câinilor” Cornel Dinu.

Președintele executiv Dorin Șerdean a avut mari probleme de a intra pe stadion la meciul cu CFR Cluj, el fiind oprit la intrare de doi stewarzi, și  a dat vina pe suporteri. În cele din urmă, după câteva minute de negocieri, oficialul a fost lăsat să intre în stadion.

ADVERTISEMENT

După ultimele declarații ale acestuia, fanii dinamoviști i-au dat un răspuns acid prin vocea lui Andrei Gerea, fost ministru al Economiei în guvernul Ponta și membru în programul DDB.

Investitorii de la Dinamo, atacați de Aurel Țicleanu

”Clubul are datorii imense, acum s-a angajat la altele pentru că a adus jucători cu salarii incredibile. Nu știu cum o va scoate la capăt, e păcat pentru suporteri, pentru tradiție. Eu nu cred în proiectele astea”, a fost atacul lui Auren Țicleanu la adresa investitorilor de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Cine e emblemă la Dinamo? Cornel Dinu! Păi ia-l băi, băiatule, și pune-l acolo la Dinamo că știe, are competențe, are cunoștințe. Cum să reușească proiectul ăsta?”, a declarat Țicleanu la emisiunea Digi Sport Matinal.

Fostul jucător al Universității Craiova consideră că oltenii au pierdut meciul cu FCSB din cauza pressing-ului prea avans făcut în partea secundă. Țicleanu este de părere că Sorin Cârțu ar trebui să aibă o implicare mai mare la club, iar Emil Săndoi nu ar trebui să lipsească din staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

”Prima repriză cei de la Craiova nu au fost mai prejos, dar în a doua s-au întâmplat niște lucruri. Cred că au vrut să facă pressing prea avansat, au fost prinși sus și tinerii de la FCSB au făcut diferența.

Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare. Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”, a spus Auren Țicleanu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Corneliu Papură este criticat pentru modificările total neinspirate făcute în derby-ul cu ”roș-albaștrii”. FANATIK a analizat schimbările făcute de Papură, iar deciziile sale nu au ajutat deloc evoluția echipei.

ADVERTISEMENT