News

Încă un bancomat spart la Constanța, al doilea în 10 zile. Doi suspecți au fost prinși de Poliție

Un nou bancomat a fost spart în Constanța. Vorbim de al doilea astfel de incident în decurs de doar 10 zile. Suspecții au fost reținuți de Poliție.
29.11.2022 | 09:33
Inca un bancomat spart la Constanta al doilea in 10 zile Doi suspecti au fost prinsi de Politie
Bancomat de la Pavilionul Expozițional din Constanța, aruncat în aer. Suspecții, bănuiți de o lovitură similară acum 10 zile. Sursa foto: capturi Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident cu repetiție la Constanța. Încă un bancomat a fost spart în acest județ, de această dată unul situat la Pavilionul Expozițional din orașul de la malul Mării Negre.

Bancomat de la Pavilionul Expozițional din Constanța, aruncat în aer. Suspecții, bănuiți de o lovitură similară acum 10 zile

Din primele informații, bancomatul a fost aruncat în aer, marți dimineață. Acesta era montat la intrarea în stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Principalii suspecți ai atacului, un bărbat și o femeie, au fost deja prinși de Poliție. Se pare că cei doi erau filați de oamenii legii, notează Ziua Constanța.

Conform presei locale, vinovate de incidentul din cursul acestei dimineți ar fi aceleași persoane care au aruncat în aer și bancomatul din comuna Castelu, de pe 18 noiembrie 2022.

ADVERTISEMENT

La acea dată, în urma anchetei IPJ, s-a constatat că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei.

Revenind la incidentul din prezent, reprezentanții unității bancare care a suferit dauna vor comunica, în curând, suma totală aflată în bancomat înainte de producerea exploziei, afirmă reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

ADVERTISEMENT

Bancomat de lângă sediul Poliției, aruncat în aer de cei doi suspecți în urmă cu câteva zile

Pe 18 noiembrie, Poliția a fost sesizată la numărul 112 în legătură cu un incident similar celui de azi. Atunci, bancomatul aflat în clădirea în case se află și sediul Poliției Locale din comuna constănțeană Castelu a fost aruncat în aer. Clădirea nu era păzită.

”În urma verificărilor s-a constatat faptul că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei, urmând ca reprezentanții unității bancare respective să comunice suma totală care se afla în bancomat înainte de producerea exploziei”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Încă de atunci, cei de la Poliție au reuşit să-i identifice pe cei care au comis fapta şi i-au pus sub filaj.

Marți, 29 noiembrie, după ce au comis aceeași faptă, oamenii legii i-au reţinut pe cei doi. După audierile din această dimineață, va fi emisă şi cererea de arest preventiv.

ADVERTISEMENT
Tags: