ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Încă un “câine” a plecat de la Dinamo! Mesajul emoționant la despărțire

Autor: Gabriela Gheorghe | 06.01.2021 | 15:43
Încă un
Încă un "câine" a plecat de la Dinamo! Mesajul emoționant la despărțire. Sursa: sportpictures.ro

Abdoulaye Ba a plecat de la Dinamo și a avut un mesaj pentru colegi, antrenori și suporteri. Clubul din „Ștefan cel Mare” ar putea fi părăsit și de alți jucători în următoarea perioadă. 

ADVERTISEMENT

Dinamo a rămas fără o parte dintre fotbaliștii aduși de spanioli în vară și în toamnă. Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Borja Valle și Rene Roman Hinojo au plecat înaintea lui Abdoulaye Ba, care nu a mai rezistat nici el după toate minciunile lui Pablo Cortacero.

Fundașul senegalez de 30 de ani, care a bifat trei meciuri pentru Dinamo ăn care nu a marcat niciun gol, și-a luat la revedere de la colegii săi astăzi, printr-un mesaj postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Este momentul ca aventura să se încheie”

Abdoulaye Ba a scris că este timpul ca aventura sa la echipa din Șoseaua „Ștefan cel Mare” să se termine, le-a mulțumit celor alături de care s-a antrenat în ultimele luni și le-a transmis fanilor că nu îi va uita.

ADVERTISEMENT

“Acum 4 luni am ajuns la FC Dinamo și acum este momentul ca aventura să se încheie. Vreau să le mulțumesc fiecăruia dintre colegii, antrenorii și membrii staff-ului cu care am împărțit fiecare zi, fiecare antrenament.

Le mulțumesc tuturor angajaților de la club, care sunt sufletul echipei, și nu îi voi uita niciodată pe suporteri și pe cei din DDB, care m-au susținut, respectat și iubit din prima zi.

Dorința mea a fost să-mi iau rămas-bun de la toată lumea pe teren, să ajut echipa. Vă îmbrățișez pe toți “câinii roșii” de la Dinamo. O sa vă iau cu mine, în inima mea. Mulțumesc”

Vineri ar trebui să vină banii la Dinamo

De la Dinamo ar putea pleca și alți jucători importanți în următoarea perioadă. Pablo Cortacero a spus că vineri, 8 ianuarie, va vira o sumă importantă de bani în conturile clubului, dar absolut nimeni nu-l mai crede. În condițiile în care această „minune” nu se va întâmpla, mai mulți fotbaliști ar putea să părăsească echipa, sătui de promisiunile nerespectate ale acestui mincinos patologic care duce Dinamo spre dezintegrare.

Abdoulaye Ba este cotat la 400 de mii de euro pe site-urile de specialitate. Fotbalistul are 7 prezențe în naționala Senegalului, pentru care a debutat pe 29 februarie 2012, într-un meci cu Africa de Sud. Ba a venit la Dinamo de la Rayo Vallecano. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru echipe ca Deportivo La Coruña, FC Porto sau Fenerbahce.

Florin Prunea este de părere că Pablo Cortacero va vinde clubul. O altă veste bună pentru Dinamo este legată de faptul că suporterii din DDB vor semna două contracte care le vor aduce ”câinilor”, în fiecare an, suma de 800 de mii de euro.

ADVERTISEMENT
  • „Cred că Pablo Cortacero vrea să vândă clubul, dar nu știu cui. A venit aici ca să preia ceva nu pe foarte mulți bani, iar după jumătate de an să vândă și să ia și el un milion sau două. Ăsta se cheamă un patron-țepar!” – Florin Prunea
  • 795.000 de euro au virat suporterii din Programul DDB în conturile lui Dinamo până acum
  • 550.000 de euro a adus Pablo Cortacero de la preluarea clubului, la începutul lui august 2020
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!