Fotbal intern

Încă un cutremur la CFR Cluj! Dacă vine Adrian Mutu, pleacă președintele Marian Copilu! Exclusiv

30.11.2020 | 13:06
Inca un cutremur la CFR Cluj Daca vine Adrian Mutu pleaca presedintele Marian Copilu Exclusiv
Încă un cutremur la CFR Cluj! Dacă vine Adrian Mutu, pleacă președintele Marian Copilu!
ADVERTISEMENT

Anunțul făcut în exclusitate pentru FANATIK de patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, privind plecarea lui Dan Petrescu și eventuala sosire a lui Adrian Mutu ca antrenor, poate avea efect de tsunami. Numirea lui Mutu ar însemna despărțirea președintelui Marian Copilu de echipa campioană!

FANATIK a aflat că Marian Copilu, actualul număr 1 executiv de la CFR Cluj, i-a pus în vedere patronului încă din vară, când apăruse pentru prima oară numele lui Mutu ca posibil antrenor în Gruia, că el nu se vede lucrând cu „Briliantul”.

ADVERTISEMENT

Președintele Marian Copilu pleacă de la CFR Cluj dacă Adrian Mutu vine antrenor în locul lui Dan Petrescu! Neluțu Varga a fost informat!

Bomba nopții de duminică, la câteva minute după terminarea meciului de Cupă CFR Cluj – Poli Iași 0-1, a fost declarația pe care Neluțu Varga a oferit-o în exclusivitate pentru FANATIK privind despărțirea de Dan Petrescu.

Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă!”, a spus Varga pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, patronul campioanei CFR Cluj a avansat și un prim nume pe care-l dorește în locul lui Dan Petrescu: Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret!

Venirea la CFR Cluj a lui Mutu, cel care recent a anunțat exclusiv în FANATIKnu pleacă de la națională decât la Fiorentina, ar fi sinonimă cu un alt cutremur în Gruia. Din informațiile noastre, președintele Marian Copilu i-a transmis lui Neluțu Varga că el pleacă de la CFR Cluj dacă Mutu va fi adus antrenor!

ADVERTISEMENT

Marian Copilu l-ar dori pe Edi Iordănescu în locul lui Dan Petrescu, dar Neluțu Varga se opune acestei variante!

Marian Copilu are o relație foarte bună cu un alt fost antrenor al lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Președintele CFR-ului ar insista pe readucerea lui Edi la Cluj după plecarea lui Petrescu, dar Neluțu Varga se opune categoric acestei variante!

Edi Iordănescu a fost în discuții să preia Astra în urmă cu câteva săptămâni, dar l-a refuzat în ultima clipă pe prietenul său Dani Coman din cauza restanțelor financiare de atunci de la Giurgiu. Probabil că Iordănescu va lua o decizie privind viitorul său până la finele anului, fiind tentat mai mult de o nouă aventură în străinătate.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj, ceea ce arde acum sunt discuțiile pe care Dan Petrescu le poartă cu patronul Neluțu Varga și președintele Marian Copilu pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, fără plata de către patronat a clauzei de reziliere de 2.000.000 de euro.

  • 3 titluri consecutive a luat Dan Petrescu cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020), lipsind de la echipă în perioada iulie 2018 – martie 2019
  • 4 eșecuri consecutive pe teren propriu are CFR Cluj cu Dan Petrescu pe bancă, lucru nemaiîntâlnit în cariera „Bursucului”: 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, 0-1 cu UTA, 0-2 cu AS Roma, 0-1 cu Poli Iași
ADVERTISEMENT