Sport

Încă un cutremur la CFR Cluj! După Edi, pleacă şi Marian Copilu?! Ce legătură are Mutu. Exclusiv

Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj după ce a câştigat titlul şi acelaşi lucru s-ar putea întâmpla cu preşedintele clubului, Marian Copilu.
26.05.2021 | 15:59
Inca un cutremur la CFR Cluj Dupa Edi pleaca si Marian Copilu Ce legatura are Mutu Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Edi Iordănescu i-a anunţat pe jucători că nu va rămâne la echipă în sezonul viitor. Odată cu antrenorul ar putea pleca şi preşedintele clubului, Marian Copilu.

Încă un cutremur la CFR Cluj! După Edi, pleacă şi Marian Copilu?! Preşedintele nu îl vrea pe Mutu

Patronul clubului, Neluţu Varga, vrea să îl numească antrenor pe Adrian Mutu, “Briliantul” fiind una dintre febleţile finanţatorului. Însă cu această mutare nu este de acord Marian Copilu, care a anunţat că va pleca dacă vine Mutu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni, FANATIK a anunţat că Neluţu Varga îl vrea pe Adrian Mutu în locul lui Edi Iordănescu, însă preşedintele Marian Copilu i-a transmis că nu va mai rămâne nici el la club pentru a colabora cu Mutu.

Mutu: “Când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo!”

“Briliantul” a confirmat informaţia spunând că e greu să fii antrenor la CFR Cluj când “unul de acolo nu te vrea”: “Știam că patronul Neluțu Varga cu care sunt prieten și el tot spunea că voi fi următorul antrenor al CFR-ului, eu dădeam din cap, ce era să fac.

ADVERTISEMENT

A fost o discuție, dar nu a fost o propunere oficială din partea lui Marian Copilu. N-am primit acel telefon. Eu știu cum e în businessul acesta al fotbalului, când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”, a spus Mutu.

Neluţu Varga l-a vrut pe Mutu şi în luna decembrie când a plecat Dan Petrescu. Fostul internaţional era în pole position, însă Marian Copilu i-a transmis atunci lui Neluţu Varga că va pleca imediat ce îl aduce pe Mutu.

ADVERTISEMENT
Adrian Mutu
Adrian Mutu, pe banca lui FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu

Marian Copilu a garantat pentru Edi: “Dacă nu ia titlul, plec şi eu, şi el!”

Patronul l-a ascultat pe Copilu şi a mers pe mâna lui. L-a adus pe Edi Iordănescu, pentru care şi-a pus postul la bătaie: “Dacă nu ia titlul, plec și eu, și el”. Varga nu era entuziasmat de aducerea lui Edi Iordănescu, mai ales că l-a dat afară în urmă cu doi ani după doar trei meciuri la cârma clubului.

Însă, pariul lui Marian Copilu s-a dovedit câştigător şi Edi Iordănescu a câştigat campionatul. Antrenorul şi-a anunţat plecarea de la club şi pentru Neluţu Varga varianta Adrian Mutu este la îndemână.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu, variantă la îndemână: “În afară de simpatia lui Neluţu Varga pentru mine, lucrurile nu au trecut la următorul nivel”

“Briliantul” este liber de contract şi negociază cu mai multe echipe, printre care şi FC U Craiova. Spre deosebire de luna decembrie când antrenorul era sub contract cu FRF, lucrurile sunt mai simple acum şi există şanse ca Mutu să semneze cu CFR Cluj. Însă, pentru asta Neluţu Varga trebuie să îşi asume faptul că Marian Copilu ar putea să părăsească echipa.

De altfel, Adrian Mutu a recunoscut că îl leagă o prietenie de patronul celor de la CFR Cluj, însă lucrurile nu au trecut la următorul nivel în ceea ce priveşte negocierile: “Ar putea să fie şi negocieri cu CFR Cluj.

În afară de simpatia lui Neluțu Varga pentru mine, lucrurile nu au trecut la următorul nivel. Edi este un antrenor bun, a făcut treabă bună acolo. Îmi pare rău că a plecat”, a spus Mutu într-o conferinţă de presă.

Neluţu Varga ar putea fi convins încă o dată de Marian Copilu să nu îl numească pe Mutu la echipă. În acest caz, oficialii celor de la CFR Cluj vor trebui să găsească o soluţie care să îi împace pe conducători şi una dintre ele este Leo Grozavu, anunţată în exclusivitate de FANATIK.

  • 42 de ani are Adi Mutu
  • 4 titluri la rând a câştigat CFR Cluj

 

ADVERTISEMENT