Fotbal international

Încă un derapaj rasist al fanilor din Anglia! După Rashford și Pogba, Rudiger a fost noua țintă a insultelor venite din tribune

23.12.2019 | 10:56
Inca un derapaj rasist al fanilor din Anglia Dupa Rashford si Pogba Rudiger a fost noua tinta a insultelor venite din tribune
ADVERTISEMENT

Fanii englezi au oferit un nou moment neplăcut la un meci de Premier League. După Marcus Rashford și Paul Pogba, Antonio Rudiger, fundașul lui Chelsea, a fost victima rasismului la partida cu Tottenham.

Derapajul rasist al fanilor lui Tottenham la adresa lui Rudiger

Antonio Rudiger a fost ținta derapajelor rasiste ale fanilor lui Tottenham, imediat după altercația cu Heung-Min Son, pentru care sud-coreeanul a văzut direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Tottenham au început să imite zgomote de maimuță și să scandeze împotriva fundașului german cu origini în Sierra Leone.

Rudiger a comentat incidentul printr-o postare pe rețelele de socializare în care nu putea înțelege de ce unele persoane încă au astfel de scandări: „Este foarte trist să aud scandări rasiste la un meci de fotbal, dar cred că este foarte important să vorbesc despre acest lucru în public.

ADVERTISEMENT

Dacă nu, s-ar putea trece cu mult prea multă ușurință peste momentul neplăcut. Nu vreau să includ pe toată lumea din clubul Tottenham, când doar o mână de idioți au făcut ce au făcut.

Sper ca toți cei care m-au ofensat să fie prinși și pedepsiți, iar la ce stadion performant are Tottenham, sunt sigur că nu o să fie greu”.

ADVERTISEMENT
  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Rudiger, conform transfermarkt.com

Pogba și Rashford au avut parte de același tratament din partea propriilor fani

Marcus Rashford și Paul Pogba au avut parte de asemenea tratamente, chiar din partea propriilor fani, după ce ambii au ratat câte o lovitură de la 11 metri.

Paul Pogba a fost vehement la adresa celor care l-au insultat și a postat pe Twitter un mesaj în care explica de ce el nu va fi niciodată afectat de ceea ce i se scandează și că va rămâne întotdeauna puternic.

ADVERTISEMENT

„Strămoșii și părinții mei au suferit pentru ca generația mea să fie azi liberă, să muncesc, să iau autobuzul, să joc fotbal. Insultele rasiste sunt ignorante și nu pot decât să mă facă mai puternic și să mă motiveze să lupt pentru următoarea generație”,  a fost mesajul scris de Paul Pogba pe rețelele de socializare.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT