News

Încă un focar de infecție cu noul coronavirus în România. 23 de angajați ai unei fabrici de confecții din Sibiu au Covid-19

08.08.2020 | 15:34
Inca un focar de infectie cu noul coronavirus in Romania 23 de angajati ai unei fabrici de confectii din Sibiu au Covid19
ADVERTISEMENT

23 de persoane angajate la o fabrică de confecții din Sibiu sunt infectate cu noul coronavirus care produce Covid-19.

DSP Sibiu a deschis o anchetă epidemiologică, pentru a stabili în ce mod au fost infectați oamenii și în ce măsură au transmis boala mai departe în familie.

ADVERTISEMENT

Epidemiologii s-au deplasat la fabrica de confecții din Sibiu pentru a efectua ancheta, conform cerințelor, potrivit anunui anunț făcut de Prefectura Sibiu.

Noul coronavirus a infectat 23 de angajați ai unei fabrici de confecții din Sibiu

„Au fost confirmate pozitiv în urma testării cu noul SARS-CoV-2, din primele informații, un număr de 23 de persoane”. a transmis Prefectura Sibiu.

ADVERTISEMENT

Județul Sibiu a ajuns la 1055 de cazuri de infectare cu Covid-19 și 69 de decese. În ultimele 24 de ore au fost identificate 38 de infectări și un deces.

Sibiul înregistrează o creștere semnificativă a numărului de cazuri cu Covid-19. Potrivit datelor oficiale, numărul infectărilor cu noul coronavirus în județul Sibiu a ajuns sâmbătă, 8 august, la 1055 persoane.

ADVERTISEMENT

38 de oameni s-au îmbolnăvit în în ultimele 24 de ore, în timp ce la nivelul întregii țări s-au înregistrat alte 43 de decese și 1350 cazuri.

Autoritățile au efectuat un total de 21.444 de teste în ultimele 24 de ore, potrivit unor informații transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT

În România apar tot mai multe focare de infecție cu Covid-19, cel mai recent caz fiind în Argeș, unde 6 focare de infecție cu Covid-19 au fost identificate în centrele pentru copii și persoane cu dizabilități din Argeș.

Peste 100 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, Prefectura neștiind cum să oprească aceste focare, în ciuda nenumăratelor măsuri de protecție luate.

Cele 6 focare de infecție din Argeș sunt următoarele:

  • Complexul de Servicii pentru copii cu Handicap Trivale – 16 beneficiari și 53 angajați – 4 beneficiari bolnavi și 3 angajași bolnavi.
  • Complexul de Locuințe Protejate Buzoești – 24 de beneficiari și 19 angajați – 16 beneficiari și 9 angajați infectați.
  • Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Călinești – 48 de beneficiari și 43 angajați – 27 beneficiari și 7 angajați infectați.
  • Complexul de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități Vulturești – 53 de beneficiari și 57 de angajați – 29 de beneficiari și 11 angajați infectați.
  • Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni – 221 de beneficiari și 120 de angajați – 4 beneficiari și 13 salariați infectați.
  • Centrul de Îngrijire și Asistență Bascovele – 71 de beneficiari și 63 de angajați – 7 beneficiari și 4 angajați infectați.
ADVERTISEMENT