ADVERTISEMENT
Fotbal international

Încă un fotbalist a fost prădat de hoți! Lui Mamadou Sakho i s-au furat bunuri în valoare de 500.000 de euro

Autor: Andrei Șchiopu | 17.01.2020 | 17:59
Încă un fotbalist a fost prădat de hoți! Lui Mamadou Sakho i s-au furat bunuri în valoare de 500.000 de euro
Mamadou Sakho. Sursă foto: hepta.ro

Mamadou Sakho se alătură unei liste lungi de fotbaliști care au fost prădați de hoți. Fundașului central de la Crystal Palace i s-au furat bunuri în valoare de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mamadou Sakho a fost jefuit de hoți

Mamadou Sakho a avut un șoc când a ajuns acasă și a constatat că îi lipsesc mai multe obiecte din casă. Fundașul lui Crystal Palace a chemat imediat poliția, iar în urma verificărilor s-a descoperit că hoții au furat bunuri în valoare de peste 500.000 de euro.

Sakho stă în chirie într-o proprietate care îi aparține lui Nicolas Anelka, fostul atacant al lui Chelsea, care a fost foarte aproape să fie jefuit în urmă cu șase ani, dar poliția a intervenit prompt atunci.

„Atât eu cât și familia mea suntem teferi și nevătămați”, a declarat Mamadou Sakho după ce presa britanică a aflat de momentul neplăcut prin care a trecut.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani a împlinit Mamadou Sakho pe 13 februarie

Nu este singurul fotbalist prădat de hoți

Mamadou Sakho nu este singurul fotbalist prădat de hoți, ci el se alătură unei liste lungi de jucători importanți pentru echipele lor, care au avut ghinionul să își găsească locuința „spartă”.

Alvaro Morata a fost prădat de hoți, în timp ce juca pentru naționala Spaniei într-o deplasare cu Insulele Feroe. Morata a aflat că mai mulți indivizi înarmați au intrat la el în casă, în timp ce familia lui se afla în încăpere. La fel ca și în cazul lui Sakho, nimeni nu a fost rănit, hoții căutând doar să fure obiecte de valoare.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique, fundașul central al Barcelonei, a fost o victimă a hoților, care au așteptat momentul oportun pentru a-l jefui. Shakira, soția lui Pique, era într-un turneu în Europa, iar Gerard era la antrenamentele naționalei Spaniei, astfel încât hoții au avut toată casa la dispoziție.

În Italia, Lorenzo Insigne și Marek Hamsik (amândoi evoluând la Napoli în acea perioadă, 2011) au fost amenințați cu arma în plină stradă, iar fotbaliștii au fost nevoiți să le dea atacatorilor toate bunurile pe care le aveau în acel moment la ei, inclusiv ceasurile și mașinile de lux.

ADVERTISEMENT
  • 12.000.000 de euro este cota de piață a lui Mamadou Sakho, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!