Fotbal intern

Încă un fundaș central pentru FCSB. Ce va decide Gigi Becali!

Autor: Daniel Vlad | 09.10.2018 | 10:50
Încă un fundaș central pentru FCSB. Ce va decide Gigi Becali!
Gigi Becali va decide în iarnă dacă va mai aduce un fundaș central la FCSB

Încă un fundaș central pentru FCSB. Roș-albaștrii vor încerca să mai aducă la iarnă încă un fundaș central după ce Momcliovic și Bălașa s-au accidentat, iar Lucian Filip, Junior Morais și Dragoș Nedelcu nu dau randament prea bun după ce au fost folosiți de Nicolae Dică ca soluții de avarie în defensivă. După partida de la Voluntari cu Chiajna, scor 0-1, Gigi Becali a vorbit din nou despre perioada în care la FCSB va mai ajunge un alt fundaș central.

Defensiva roș-albaștrilor a început să scârție rău în ultimul timp. Accidentările lui Bălașa și Momcilovic îi dau mari bătăi de cap lui Nicolae Dică, iar Bogdan Planic se află și el într-o scădere de formă. Astfel că s-a pus problema aducerii unui alt fundaș central, dar Gigi Becali a spus că până la iarnă nu o să mai aducă nici un jucător în compartimentul respectiv.

FCSB are un nou fundaș central pe lista

FANATIK.RO a aflat că tot mai mulți apropiați i-au transmis lui Gigi Becali să stea cu ochii mult mai atent în meciurile următoare pe fundașul central al Concordiei Chiajna, Andrei Marc. Fostul fotbalist al celor de la Ceahlăul și Dinamo se află în ultimul an de contract cu gruparea ilfovenilor, iar primarul Mircea Minea nu ar zice nu unui transfer al fotbalistului său la FCSB.

Andrei Marc a mai fost în atenția roș-albaștrilor și în 2013, atunci când evolua pentru Ceahlăul Piatra Neamț, iar antrenorul moldovenilor era Vasile Miriuță. “Dacă Steaua e interesată şi şefii mei vor accepta un transfer eu nu am nicio problemă pentru că nu pot să opresc un jucător să plece la o echipă de talia Stelei.

E un jucător de valoare care poate să facă cuplu cu Chiricheş la echipa naţioanlă. El la noi mai are şi şansă, că joacă lângă Cânu şi a avut ce să înveţe de la el. E un jucător talentat, bun în care eu am mare încredere şi sper să facă o carieră frumoasă”, a spus Miriuță la vremea respectivă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!