Fotbal intern

O echipă de TRADIŢIE îl vrea pe Rotariu! Ce preţ i s-a fixat

Dorin Rotariu este cel mai curtat fotbalist al lui Dinamo! După Manchester United, Celtic şi Sporting Lisabona, un alt nume mare al fotbalului european s-a interesat de tînărul de 18 ani. Este...
26.05.2014 | 17:10
O echipa de TRADITIE il vrea pe Rotariu Ce pret i sa fixat
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este cel mai curtat fotbalist al lui Dinamo! După Manchester United, Celtic şi Sporting Lisabona, un alt nume mare al fotbalului european s-a interesat de tînărul de 18 ani. Este vorba despre campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles!

Cu şapte goluri reuşite în acest sezon în Liga 1, Dorin Rotariu a fost golgheterul lui Dinamo alături de George Ţucudean, ispravă remarcabilă pentru un mijlocaş care abia a atins pragul majoratului. De aceeaşi părere sînt şi mai multe cluburi de top din Europa. În iarnă, Manchester United l-a monitorizat atent pe fotbalist, iar la meciul dintre Dinamo şi Săgeata Năvodari, în tribunele din “Ştefan cel Mare” au fost prezenţi reprezentanţi ai clubului Sporting Lisabona. Pe lîngă cei doi granzi, pe lista de “aşteptare” pentru Rotariu s-a înscris şi Anderlecht Bruxelles. Cea mai titrată echipa belgiană şi campioana en-titre a acestei ţări a cerut mai multe referinţe despre “Roti”, urmînd ca în această perioadă de transferuri să-i convoace pe oficialii lui Dinamo la o rundă de discuţii pentru a vedea în ce condiţii ar putea obţine semnătura puştiului minune.

ADVERTISEMENT

Dinamo a cerut patru milioane!

Cea mai mare problemă în ecuaţia unui posibil transfer în Occident este suma de transfer pe care oficialii din “Groapă” o aşteaptă în schimbul său. De această situaţie s-au lovit recent trimişii lui Sporting Lisabona, care, tocmai pentru că au fost încîntaţi de calităţile jucătorului au întrebat despre preţul său. Tocmai aici a fost punctul în care orice tentativă de negociere s-a oprit brusc pentru moment, avînd în vedere că şefii “cîinilor” au anunţat că Rotariu nu poate pleca pentru mai puţin de patru milioane de euro! Conform surselor FANATIK.RO, situaţia nu a fost prea uşor digerată de reprezentanţii celor de la defuncta Poli Timişoara, cea care deţine jumătate din drepturile federative ale jucătorului. Bănăţenii au simţit că este o bună oportunitate de a obţine bani buni în schimbul jucătorului, motiv pentru care au avut o discuţie cu oficialii lui Dinamo.

“Dacă renunţaţi la o parte din procente, scad din pretenţii!”

“Mai puteţi lăsa la preţ, fiindcă Roti are calităţi şi valoare, iar la o sumă de trei milioane de euro credem că v-aţi înţelege cu portughezii. Considerăm că ar fi bine pentru toată lumea”, a fost, în linii mari, sugestia venită dinspre tabăra lui Marian Iancu. Ionuţ Negoiţă în schimb, nici nu a vrut să audă de această posibilitate, el dorindu-şi ca profitul de pe urma lui Rotariu să fie pe cît posibil mai mare. “Dacă vreţi să mai lăsăm la preţ o putem face numai dacă renunţaţi la o parte a procentelor pe care le aveţi. Eu nu sînt dispus ca în conturile lui Dinamo să intre mai puţin de două milioane de euro, deci asta înseamnă că voi nu puteţi lua mai mult de un milion. Dacă vă convine aşa, eu nu am nici o problemă să mai renunţ la pretenţii”, a fost răspunsul patronului din “Ştefan cel Mare” care i-a făcut pe timişoreni să bată în retragere şi care înseamnă, momentan, că orice discuţie cu Sporting Lisabona este blocată.

ADVERTISEMENT

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!