Fotbal intern

Încă un jucător a plecat de la Dinamo! Unde va juca Laurențiu Corbu

31.01.2019 | 23:41
Încă un jucător a plecat de la Dinamo! Unde va juca Laurențiu Corbu
Încă un jucător a plecat de la Dinamo cu destinația Scoția

Mircea Rednic s-a despărțit de încă un jucător. Laurențiu Corbu nu mai intra în planurile antrenorului de la dinamo, astfel că fotbalistul și-a găsit un angajament în Scoția, la St. Mirren, acolo unde recent a fost transferat un alt jucător de la Dinamo, Mihai Popescu.

Conform GSP, Corbu va evolua în Scoția sub formă de împrumut însă, urmând ca din vară să revină la Dinamo.

Unde va juca Laurențiu Corbu

Corbu s-a antrenat separat în ultimele zile, alături de alți doi fotbaliști de care Dinamo caută să scape, Ivan Pesic și Giorgios Katsikas.

St. Mirren este unul dintre cele mai vechi cluburi din lume, fiind fondat în urmă cu 142 de ani. Totuși, în prezent nu traversează o situație deloc grozavă. Echipa ocupă ultimul loc în prima ligă din Scoția și a început 2019 cu alte două eșecuri, 0-4 cu Celtic, respectiv 1-3 cu Hibernian. În ambele partide, Mihai Popescu a fost integralist.

Corbu (24 ani) evoluează la Dinamo din 2015, atunci când a fost transferat de la Urban Titu.

Dinamo debutează în 2019 cu Iași

Primul meci oficial din 2019 pentru Dinamo va fi pe teren propriu cu Poli Iași, luni, 4 februarie. Va fi prima ocazie pentru noii jucători aduși de Rednic să demonstreze ce pot în fața fanilor dinamoviști, greu încercați în ultimii trei ani.

„Câinii” au nevoie de o minune ca să mai prindă play-off-ul, iar orice alt rezultat în afara victoriei până la finalul sezonului regulat îi va scoate complet din această luptă. Nici în situația obținerii maximului de puncte „câinii” nu vor fi siguri de o clasare între primele șase echipe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri