ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Încă un jucător din Liga 1 prins dopat. E de la Dinamo! Liga şi Federaţia au fost notificate. Toate informaţiile despre scandalul momentului. Exclusiv

Autori: Cristi Coste, Razvan Nicolae | 09.03.2021 | 18:02
Încă un jucător din Liga 1 prins dopat. E de la Dinamo! Liga şi Federaţia au fost notificate. Toate informaţiile despre scandalul momentului. Exclusiv
Încă un jucător din Liga 1 prins dopat! Liga şi Federaţia au fost notificate

FANATIK a aflat că un nou scandal de dopaj planează asupra fotbalului din România, după ce încă un jucător din Liga 1 a fost prins dopat. 

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Magaye Gueye, de la Dinamo, este fotbalistul în cauză, iar ANAD a notificat deja LPF, FRF, MTS şi COSR. Tot în Liga 1, însă la Astra Giurgiu, au fost acuzaţi trei jucători că s-au dopat, urmând ca ANAD să dea verdictul final.

Magaye Gueye, prins dopat după Dinamo – FCSB 1-0

FANATIK a aflat că Magaye Gueye a fost prins dopat la meciul Dinamo – FCSB 1-0, când a fost efectuat un control antidoping. Atacantul de 30 de ani fusese schimbat la pauză cu Jonathan Morsay.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Magaye Gueye era de negăsit atunci când controlul antidoping a fost efectuat, după meciul Dinamo – FCSB.

La finalul meciului Dinamo – FCSB 1-0, disputat în optimile de finală ale Cupei României, câte trei jucători de la ambele echipe au fost selectaţi pentru un control antidoping.

“Acum s-au luat Tănase, Coman și Nedelcu de la FCSB, de la Dinamo au fost luaţi Fabbrini, Filip și Gueye”, a declarat Cristi Balaj la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a venit în octombrie la Dinamo

Magaye Gueye a semnat cu Dinamo în octombrie 2020 şi a venit liber de contract, după ce îşi încheiase contractul cu Qarabag. Pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, atacantul de 30 de ani a jucat 19 meciuri şi a marcat 3 goluri.

Înainte de venirea în Liga 1, Gueye a mai evoluat pentru Strasbourg, Everton, Breast, Millwall, Adanaspor, Osmanlıspor şi Qarabag.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!