Fotbal international

Încă un jucător român a fost transferat în Serie A! A semnat cu Sassuolo

10.01.2019 | 23:16
Inca un jucator roman a fost transferat in Serie A A semnat cu Sassuolo

Agentul Cătălin Sărmășan a anunțat joi seară că încă un jucător român a fost transferat în Serie A. Tânărul fotbalist Raul Ovidiu Șteau, în vârstă de 17 ani, a semnat un contract cu formația Sassuolo.

Mijlocașul Raul Ovidiu Șteau, care a fost monintorizat și de Arsenal Londra, s-a născut în Aiud şi a mai jucat la echipele Viitorul Cluj şi Viitorul Abrud. Internaționalul român de juniori se antrenează încă din toamnă cu Sassuolo, în mai multe rînduri chiar cu fotbaliștii de la prima echipă.

Raul Ovidiu Șteau semnează contractul cu Sassuolo
Raul Ovidiu Șteau semnează contractul cu Sassuolo

Încă un jucător român a fost transferat în Serie A: ”Raul Șteau a semnat pe doi ani și jumătate cu Sassuolo”

”Începand de azi, Raul Șteau este jucătorul echipei de Serie A, Sassuolo Calcio! Mijlocașul român a semnat un contract pe o durată de doi ani și jumătate, continuându-și cariera promițătoare în fotbalul italian. Mulțumesc familiei pentru încrederea acordată, mult succes Raul!”, este mesajul postat pe Facebook de agentul Cătălin Sărmășan, după ce jucătorul român a fost transferat în Serie A.

La Sassuolo, Raul Ovidiu Șteau se va întâlni cu alți doi fotbaliști români, Andrei Mărginean, în vârstă de 17 ani, şi Marius Marin, în vârstă de 20 de ani, dar acesta este împrumutat la Pisa. Tânărul internațional român va fi pregătit la formație de Serie A de fostul jucătorul de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi, despre care s-a spus că ar putea să ajungă la FC Barcelona în locul lui Ernesto Valverde.

După disputarea a 19 etape din campionatul Italiei, Sassuolo se află pe locul 12 în clasamentul din Serie A, cu 25 de puncte, înregistrând șase victorii, tot atâtea înfrângeri și șapte rezultate de egalitate.