Sport

Încă un jucător şi-a reziliat contractul cu FCSB după reunire! Şi-a luat la revedere de la colegi

La FCSB se face curăţenia de iarnă. După Radu Boboc, FANATIK a aflat că Marco Dulca şi-a reziliat şi el contractul cu roş-albaştrii, imediat după reunire.
05.01.2023 | 19:10
Inca un jucator sia reziliat contractul cu FCSB dupa reunire Sia luat la revedere de la colegi
Marco Dulca, alături de colegi, după remiza din FCSB - Voluntari, scor 1-1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu a făcut transferuri în această iarnă, dar începe să rezilieze contractele jucătorilor aduşi în vară şi care nu au avut un randament satisfăcător. Radu Boboc şi-a încheiat aventura la FCSB, iar după reunire şi Marco Dulca şi-a reziliat înţelegerea cu roş-albaştrii.

Încă un jucător şi-a reziliat contractul cu FCSB după reunire! Marco Dulca şi-a luat la revedere de la colegi

Din informaţiile FANATIK, imediat după ce şi-a reziliat contractul, Marco Dulca şi-a luat la revedere de la colegi pe grupul de Whatsapp. FCSB a început joi pregătirile pentru a doua parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Alţi doi jucători de la FCSB sunt în pericol de a fi daţi afară în această iarnă. Bogdan Rusu şi Rachid Bouhenna, aduşi în vară, sunt pe lista neagră a lui Gigi Becali şi rămâne de văzut dacă vor prinde a doua parte a sezonului.

Două opţiuni pentru mijlocaş: merge la Chindia sau rămâne pe bară până în vară!

Marco Dulca are două opţiuni până în vară. Pentru că a evoluat în sezonul actual la două echipe: FCSB şi Chindia Târgovişte, nu poate decât să se întoarcă la echipa lui Toni Petrea sau să stea pe bară până la finalul stagiunii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali declara în luna noiembrie că vrea să renunţe la Radu Boboc şi Marco Dulca, iar în primele zile ale anului 2023 a trecut la fapte şi le-a reziliat amândurora contractele:

“Mă gândesc să renunț la Boboc și la Dulca. În cazul lui Dulca, nu am altă soluție în afară de Târgoviște. E posibil să revină la Chindia în iarnă. A zis că vrea să muncească, să își câștige locul. Tot l-am băgat, l-am băgat… aia nu e muncă”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Marco Dulca nu a mai prins lotul FCSB după plecarea lui Dică

Marco Dulca a evoluat în 13 meciuri pentru FCSB în actuala stagiune, însă nu a dat niciun gol şi nicio pasă decisivă. După plecarea lui Nicolae Dică, mijlocaşul nu a mai prins nici măcar lotul roş-albaştrilor în ultimele şapte etape.

Atacantul a rezistat doar cinci luni la FCSB. A fost transferat în luna august de la Chindia Târgovişte pentru 250.000 de euro, însă nu a putut să se impună şi a intrat încă din primele două luni pe lista neagră a patronului.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a reunit în cursul zilei de joi, iar de la primul antrenament au lipsit trei jucători: Risto Radunovic, Joonas Tamm şi Billel Omrani. Ei se vor alătura lotului în cursul zilei de vineri. Roş-albaştrii pleacă duminică în Antalya.

  • 23 de ani are Marco Dulca
  • 4 ani avea contract mijlocaşul cu FCSB
ADVERTISEMENT