Carousel hot news

Încă un jucător sub comanda lui Mulţescu! Vezi cine l-a impresionat pe tehnician

Dinamo II a debutat ieri în liga a treia şi a învins-o cu 4-3 pe Vişina Nouă. Succesul s-a datorat în bună măsură şi întăririlor trimise de Gigi Mulţescu de la prima echipă. În primul...
Autor: Mircea Dominte | 31.08.2013 | 15:41
Încă un jucător sub comanda lui Mulţescu! Vezi cine l-a impresionat pe tehnician

Dinamo II a debutat ieri în liga a treia şi a învins-o cu 4-3 pe Vişina Nouă. Succesul s-a datorat în bună măsură şi întăririlor trimise de Gigi Mulţescu de la prima echipă. În primul unsprezece au figurat Mirza Hasanovici, Pape Ndaw şi Valentin Balint, ultimii doi trecîndu-şi şi numele pe lista marcatorilor cîte odată. Totuşi, eroul satelitului “cîinilor” a fost Darius Buia, mijlocaşul punctînd de două ori. Încîntat de evoluţia sa, “SMURD-ul” l-a anunţat pe puştiul de 19 ani că începînd de luni se va antrena cu prima echipă a lui Dinamo.

Cu toate că a mai cochetat şi în trecut cu formaţia mare a roş-albilor, Buia nu a apucat să evolueze niciun minut în tricoul acesteia. Acum însă, noua politică a lui Dinamo prevede promovarea intensă a tinerilor. Astfel, după Rotariu, Filip sau Balint, Buia ar putea fi un nou nume pe lista de tinere talente ale “cîinilor”, urmînd ca, cel mai probabil, în cazul plecării lui Dragoş Grigore la Hellas Verona, de la formaţia secundă să fie readus şi Alin Dobrosavlevici.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!