Fotbal intern

Drama unei legende din “Maxima”. “Nu vreau să mor pe bancă!”

Mircea Irimescu a suferit două operaţii pe inimă. Foştii componenţi ai Craiovei "Maxima" au început să aibă din ce în ce mai mari probleme de sănătate. După Sorin Cârţu şi Nicolae...
16.10.2017 | 00:01
Drama unei legende din Maxima Nu vreau sa mor pe banca

Mircea Irimescu a suferit două operaţii pe inimă. Foştii componenţi ai Craiovei “Maxima” au început să aibă din ce în ce mai mari probleme de sănătate. După Sorin Cârţu şi Nicolae Tilihoi, Mircea Irimescu are şi el necazuri şi a decis să îşi încheie cariera de antrenor. Acesta a făcut parte ani la rând din echipa tehnică a lui “Sorinacio”, dar după ce a suferit în urmă cu ceva timp un preinfarct a decis să se ocupe doar de starea lui de sănătate.

Contactat de către FANATIK. RO, Mircea Irimescu a recunoscut că a decis să renunţe la cariera de antrenor din cauza problemelor medicale şi a vorbit ulterior despre fotbalul din Craiova. “Nu am dorit să mor pe banca de rezerve aşa cum a păţit nea Nelu Oblemenco. Din cinci în cinci luni eu trebuie sa fac un consult amănunţit deoarece am suferit două operaţii la inimă la Timişoara. Mi s-au băgat două stenturi după ce am suferit un preinfarct pe la Slatina. Sorin Cârţu ştie situaţia mea, deoarece era atunci cu mine. Din fericire am câştigat în fotbal destul de bine, nu ca băieţii din ziua de azi, dar nici nu am ajuns să fiu folosit de un patron sau de altul. Aşa că am decis să termin cu antrenoratul şi să mă ocup de sănătatea mea”, şi-a început discursul Irimescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mircea Irimescu crede că “maximii” sunt folosiţi de Rotaru!

În continuare, Mircea Irimescu a vorbit şi despre fotbalul din Craiova. Acum s-a construit un stadion frumos la Craiova, iar pe el o să joace echipa din Liga 1 a lui Rotaru. De ce nu îi spun Universitatea Craiova? Pentru că echipa asta a început activitatea din 2013. Nu a avut legătură cu Craiova Maxima. Eu nu zic că Mititelu a fost un sfânt, a greşit şi el, dar el a preluat continuitatea şi apoi a încheiat rău de tot pentru suporterii acestei echipe şi din cauza faptului că a fost lucrat din toate părţile. Acum sunt în oraş două formaţii, iar eu consider că suporterii trebuie lăsaţi să aleagă ce echipă vor să susţină. Consider că ambele echipe din oraş trebuie să joace pe noul stadion.

Pe timpuri a fost şi Electroputere Craiova în Liga 1 şi aţi văzut că ambele echipe puteau să joace în acelaşi oraş, dar acum rivalitatea este mult prea mare. Am văzut multe lucruri urâte prin oraş între suporteri şi nu îmi plac.  Dar nu îmi place nici ce se întâmplă cu o parte dintre foştii mei colegi. Mă deranjează când îi văd că sunt trimişi la Bucureşti de Rotaru, cu autocarele, ca la defilarea de 23 august de pe timpul lui Ceauşescu, pentru 10 milioane atât cât le dă el. Prea vrea să se folosească de imaginea lor atunci când CS U joacă pe Naţional Arena cu Dinamo sau Steaua, dar stai că acum echipei lui Gigi i se spune FCSB. Însă eu cred că foştii mei colegi pot să pună piciorul în prag la unele lucruri. Ei rămân fraţii mei şi îmi face plăcere să mă văd cu ei la un pahar de vorbă când avem timp”, a încheiat Irimescu.