Sport

Încă un moment dramatic trăit de finlandezi la EURO 2020. Un fundaș al rușilor a fost spitalizat

Finlanda a trăit pe teren un nou moment dramatic la EURO 2020, după ce Mario Fernandes, fundașul rușilor a fost spitalizat.
16.06.2021 | 19:36
Inca un moment dramatic trait de finlandezi la EURO 2020 Un fundas al rusilor a fost spitalizat
ADVERTISEMENT

În minutul 26 al duelului dintre Rusia și Finlanda, scor 1-0, Mario Fernandes, fundașul brazilian naturalizat de ruși, a aterizat pe spate în urma unui duel aerian, în urma căruia a rămas întins pe teren.

El a primit îngrijiri medicale pe gazon și a ieșit pe targă purtând un suport cervical, iar la spital, medicii au constatat că a suferit o leziune în zona superioară a coloanei vertebrale.

ADVERTISEMENT

Momentele dramatice trăite de Finlanda la EURO 2020

Primul moment dramatic trăit de Finlanda la EURO 2020, a venit chiar în partida de debut, împotriva Danemarcei, atunci când Christian Eriksen a căzut brusc pe teren, fără să fie atins, în minutul 42 al confruntării.

Atunci, medicii au intervenit prompt, l-au resuscitat pe teren și au reșit să îl readucă la viață pe Eriksen, care a fost la un pas de o tragedie, după care a fost transportat la spital, unde încă se află pentru a efectua mai multe teste medicale.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de meciul cu Rusia, finlandezii au intrat pe arena de la Sankt Petersburg cu tricouri care aveau mesaje de susținere pentru Christian Eriksen.

Mario Fernandes este în afara oricărui pericol

Deși impactul cu solul a fost dur, iar lovitura suferită nu l-a lăsat să continue meciul, medicii i-au transmis lui Mario Fernandes că nu a pățit nimic la coloana vertebrală.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mario Fernandes a fost lăsat să facă deplasarea cu restul colegilor săi, pentru deplasarea de la Moscova, în ultima etapă a grupei B, Rusia urmează să aibă un duel decisiv cu Danemarca.

Mario Fernandes a ajuns în vara anului 2012 în Rusia, la CSKA Moscova, fiind transferat de la Gremio pentru 12.000.000 de euro. De atunci, el a continuat să fie unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui CSKA și a fost și naturalizat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mario Fernandes a trecut prin mai multe momente cu stări depresive, ajungând să fie pradă a alcoolului, însă de la venirea în Rusia, a învățat să renunțe la viciile sale, fiind recunoscător.

Rusia a reușit să se impună în fața Finlandei cu scorul de 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Aleksey Miranchuk în minutul 45+2, profitând de o greșeală a fundașilor nordici.

Astfel, Rusia obține trei puncte, la fel ca Finlanda, în timp ce Belgia și Danemarca urmează să-și dispute al doilea meci din grupă mâine, 17 iunie.

  • 16.000.000 de euro este cota de piață a lui Mario Fernandes, conform transfermarkt.com
  • 30 de ani este vârsta lui Mario Fernandes
ADVERTISEMENT
Tags: