OFICIAL! FOTO. Ţucudean va juca în Liga 1! A semnat cu Pandurii

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
28/07/2016, 15:36
OFICIAL! FOTO. Ţucudean va juca în Liga 1! A semnat cu Pandurii GALERIE FOTO

Update / George Ţucudean a ajuns la un acord cu formaţia Pandurii Târgu Jiu şi a semnat un contract pentru un sezon cu clubul Pandurii Târgu Jiu, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Atacantul George Ţucudean va fi prezentat oficial astăzi, alături de ultimele două achiziţii ale clubului Pandurii, Lucian Sănmărtean şi Valentin Alexandru.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

––––––––––––

Oficialii de la Pandurii Tîrgu Jiu au reuşit un nou transfer, după ce recent a fost adus şi Lucian Sănmărtean la echipă. Astfel, George Ţucudean a semnat miercuri cu echipa pregătită de Petre Grigoraş.

Prin urmare, atacantul devine al optulea transfer bifat de gorjeni după Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ, Ovidiu Herea, Valentin Alexandru şi Lucian Sănmărtean.

Ţucudean a evoluat pînă acum la echipe ca Dinamo, Steaua, dar şi în străinătate la formaţii ca Standard Liege şi Charlton Athletic.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×