Carousel hot news

Încă un nume greu din showbiz a trecut prin patul lui Borcea. Acum este iubita unui stelist!

Surse din preajma fostului acţionar al “cîinilor” susţin că acesta a avut o legătură secretă cu Daniela Crudu, pe care a pus ochii pe vremea cînd ea era asistentă la Neatza. “Cristi a...
01.05.2014 | 14:59
Încă un nume greu din showbiz a trecut prin patul lui Borcea. Acum este iubita unui stelist!
Cristian Borcea fumand un trabuc.
ADVERTISEMENT

Surse din preajma fostului acţionar al “cîinilor” susţin că acesta a avut o legătură secretă cu Daniela Crudu, pe care a pus ochii pe vremea cînd ea era asistentă la Neatza. “Cristi a început să iasă cu Cruduţa în urmă cu patru ani! Pe atunci, era casatorit cu Mihaela, iar Alina era amanta “oficială”! Simpatică şi sexy, Daniela i-a atras atentia şi el părea extrem de atras de ea! O ducea pe la restaurante de fiţe şi îi băga bani în cont pentru a-i satisface toate poftele! Iubirea l-a ţinut însă puţin, pentru că el oricum nu se putea rezuma la o singură femeie, oricît de interesantă ar fi fost ea! Aşa că, a abandonat-o şi a trecut la altă pradă!”, a povestit un apropiat de-al afaceristului.

Culmea e că Daniela Crudu nu ar fi digerat desparţirea prea bine şi, de supărare, a răspîndit vorba prin tîrg că Borcea s-a dat la ea. De altfel, prin presa, în 2010, au apărut ştiri referitoare la cei doi! Başca, s-a spus că, la un moment dat, enervat de “indiscreţiile” brunetei, Cristi ar fi ameninţat-o la telefon că ar fi cazul să îşi ţină gura, altfel o să vorbească şi el despre trecutul ei! Vedeta a înţeles imediat ideea şi a renunţat la afacerist! La scurt timp a apărut în viaţa sa Mihai Costea şi totul a fost dat uitării!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri