Pariuri sportive

Încă un pariu costisitor pentru Mircea Badea. Prezentatorul Antenei 3 a pierdut o sumă imensă din cauza lui Liverpool

16.03.2021 | 18:29
Inca un pariu costisitor pentru Mircea Badea Prezentatorul Antenei 3 a pierdut o suma imensa din cauza lui Liverpool
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mircea Badea a ales să facă publice opţiunile sale la pariuri şi, nu de puţine ori, acestea s-au dovedit şi câştigătoare. Ultima dintre ele, însă, i-a adus o „gaură“ de aproape 2.400 de lei, din cauza lui Liverpool.

Mircea Badea a pierdut 2.400 de lei la pariuri

La ultimul meci al etapei a 28-a din Premier League, Wolves – Liverpool, prezentatorul de la Antena 3 a mers pe mână gazdelor. 2.387 de lei a mizat Mircea Badea pe faptul că Wolves nu va pierde întâlnirea cu formaţia campioană, la o cotă de 2,35.

ADVERTISEMENT

„Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a postat prezentatorul pe Facebook.

Din păcate pentru el, câştigul potenţial de 5.609 lei s-a transformat într-o pierdere de 2.400 de lei. Diogo Jota a marcat în prelungirile primei reprize din pasa lui Sadio Mane şi a stabilit scorul final. 1-0 Liverpool şi au pierdut Wolves şi Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Mircea Badea pierde la pariuri

Recent, Mircea Badea a pierdut sume importante pe alte pariuri. A mizat 2000 de lei în Liga Campionilor, pe retururile meciurilor Juventus – FC Porto şi Dortmund – Sevilla.

Atunci, n-a avut emoţii la partida Borussiei, unde GG-ul ales, a ieşit fără probleme, dar calificarea lui Juventus, pe care mizase la cotă 1,60, n-a mai venit.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din Statele Unite i-a cauzat o gaură de 3.000 de lei în buget. Badea n-a pariat pe favoritul Biden, încercând să speculeze cota de 2,80 a fostului preşedinte de a lua şi al doilea mandat

La un pas de 12.000 de lei profit

Mircea Badea nu este un simplu „cotizant“ al caselor de pariuri. Nu puţine au fost cazurile în care pronosticurile sale s-au dovedit câştigătoare. Tot pe Liga Campionilor, prezentatorul a fost la un pas de un profit de 12.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Mizase 2000 de lei pe 3 jocuri, dar a dat cashout înainte de terminarea lor. Toate cele trei pronosticuri s-au dovedit corecte, iar dacă ar fi păstrat biletul, câştiga 14.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: