News

Încă un polițist a fost răpus de coronavirus. Avea doar 48 de ani

01.04.2021 | 08:18
Inca un politist a fost rapus de coronavirus Avea doar 48 de ani
ADVERTISEMENT

Coronavirusul continuă, din păcate, să facă victime la nivelul întregii țări. În județul Olt, de exemplu, cinci persoane s-au stins din viață în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului transmis de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Printre acestea se numără și Alexandru Sora, polițist în cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri. Avea doar 48 de ani.

Ulterior, colegii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au confirmat decesul şi au transmis condoleanţe familiei. Bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pe 26 martie, a fost testat pozitiv și internat în aceeaşi zi, iar pe 30 martie a pierdut lupta cu nemiloasa boală.

ADVERTISEMENT

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt s-au înregistrat 301 decese provocate de infecția cu virusul SARS-CoV-2. În ultimele 24 de ore au fost raportate 69 de cazuri, iar în spitale sunt internaţi la această oră 34 de pacienţi, dintre care 17 în secţiile ATI.

Tragedie în județul Olt. Un polițist de 48 de ani a fost răpus de coronavirus

Vestea tristă a morții colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul șef principal de poliție Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viață, la  doar 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu o experiență de 27 de ani, colegul nostru își desfășura activitatea în cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un adevărat exemplu, fiind un familist convins, soț devotat, tată exemplar și mai mult decât un simplu coleg, a fost un prieten de nădejde pentru noi toți.

ADVERTISEMENT

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea soției şi a celor doi copii ai săi! Împărtășim această mare pierdere și transmitem condoleanţe familiei îndurerate!”, au transmis colegii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Cu doar 24 de ore înainte, managerul spitalului a mers împreună cu directorul de îngrijiri medicale în vizită în secțiile Covid, pentru a vedea cum se simt pacienții.

ADVERTISEMENT

Polițistul Alexandru Sora era într-o stare bună, se afla pe marginea patului, în timp ce cadrele medicale îl masau pe spate, cum procedează cu toți pacienții care primesc oxigen.

Din păcate, evoluția bolii a fost atât de imprevizibilă încât a doua zi dimineață a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ADVERTISEMENT