Fotbal intern

Jurj, puştiul MINUNE de la Under 16, face senzaţie în Italia: a dat gol şi cu Real Madrid!

UPDATE 13:08. Sergiu Jurj a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor şi în a doua partidă disputată de Verona la turneul amical. Românul a marcat singurul gol al formaţiei italiene...
30.04.2014 | 13:08
Jurj pustiul MINUNE de la Under 16 face senzatie in Italia a dat gol si cu Real Madrid

UPDATE 13:08. Sergiu Jurj a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor şi în a doua partidă disputată de Verona la turneul amical. Românul a marcat singurul gol al formaţiei italiene contra celor de la Madrid în partida pierdută de Verona cu 1-4. Prestaţia tînărului atacant a fost din nou una foarte bună, astfel că la ultimul meci din grupe, cel cu AC Milan, şi-au anunţat prezenţa mai mulţi scouteri ai unor echipe europene care participă la competiţie şi care vor încerca să îl deturneze celor de la Hellas.

jurj gol

30.04.2014

Destinaţia favorită a tinerilor fotbalişti din România pare să fie Italia. Foarte mulţi adolescenţi ajung acolo, însă, din nefericire, puţini ajung să izbîndească. Ultimul care a făcut un pas uriaş spre Serie A a fost George Puşcaş. Tînărul fotbalist a fost cumpărat definitiv de Inter de la Liberty Oradea. De curînd, un alt tînăr jucător român e pe cale să evolueze în “Cizmă”. Conform surselor FANATIK.RO, Sergiu Jurj va semna un contract cu Hellas Verona, fosta echipă a lui Adrian Mutu.

altAnqPLO-kr5SNuNU6pdzxbyoeUf8sLBFFmBZWukgn7Ga0_jpg

L-au vrut AS Roma şi Fiorentina!

Tînărul fotbalist în vîrstă de 16 ani vine de la ”Şcoala Ardealul”. Evoluează pe postul de atacant şi este om de bază în naţionala României Under 16. Acesta a intrat în atenţia echipelor din Italia de la vîrsta de 14 ani! Cremonesse, AS Roma, Verona şi Fiorentina  au trimis scouterii timp de doi ani la meciurile unde a evoluat Sergiu Jurj. De curînd, Hellas Verona l-a invitat la un turneu de tineret, unde a impresionat pe toată lumea.

altAi8rJl4-9j-vIFhqg1SyzUjEsisqBBeI2OG5EwvQ7Q8V_jpg

A dat două goluri la meciul de debut

Nu e prima oară cînd Sergiu Jurj s-a aflat în Italia la turnee de tineret. A mai fost de 3 ori la unele dintre cele mai importante competiţii pentru juniori din Peninsulă. În acest moment, Sergiu Jurj evoluează pentru Verona într-un turneu important, la care mai participă echipe ca Milan, Real Madrid sau Sambonifacese. În primul meci, cel cu Sambonifacese, tînărul român a marcat două goluri şi i-a convins pe oficialii Veronei. Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan va semnata cu gruparea italiană!

Sergiu Jurj_00000

Fotbalişti scoşi pe bandă rulantă

Şcoala “Ardealul” a scos foarte mulţi fotbalişti importanţi în ultimii ani. De-a lungul timpului, jucători ca Alexandru Maxim, Vlad Chiricheş sau Mihai Răduţ au plecat de pe treptele şcolii patronate de Alexandru Moldovan la echipa ca Stuttgart, Tottenham sau Steaua. Şcoala “Ardealul” este una dintre cele mai profitabile din România. Numai în urma vînzării lui Chiricheş la Steaua şi apoi la Tottenham, şcoala ”Ardealul” a realizat un profit de aproximativ 1.000.000 de euro!

altAqSH1BD6B9ywK58SqETDIKSIWFbTvgbYsKkmDZFM8IT-_jpg