Fotbal intern

Daniel Niculae LA ASTRA? Le-a CERUT voie FANILOR giuleşteni!

Dani Coman şi Daniel Niculae au fost colegi la Rapid în sezonul 2005-2006, atunci cînd echipa a înregistrat cea mai mare performanţă europeană, sferturile Cupei UEFA. ...
16.10.2015 | 00:00
Daniel Niculae LA ASTRA Lea CERUT voie FANILOR giulesteni
ADVERTISEMENT

Dani Coman şi Daniel Niculae au fost colegi la Rapid în sezonul 2005-2006, atunci cînd echipa a înregistrat cea mai mare performanţă europeană, sferturile Cupei UEFA.

Cei doi sînt şi acum colegi, însă în studiourile unei emisiuni de sport, dar ar putea deveni şi colegi de echipă, la Astra Giurgiu, acolo unde Coman este preşedinte.

ADVERTISEMENT

PETROLUL-STEAUA. S-a SĂTURAT şi vrea să îşi REZILIEZE contractul!

“La Rapid e imposibil!”

“Şi acum, încotro?! Ajuns într-un moment de răscruce, cînd toţi (familie, apropiaţi, suporteri etc) îţi spun să continui chiar dacă la Rapid e imposibil (motive cunoscute), iar ofertele din străinătate sînt slabe (nivel financiar etc) încotro?! Punem ghetele în cui sau mergem la o echipă în ţară?”, este mesajul postat de Niculae pe contul său de facebook, prin care îi întreabă pe fanii “vişiniilor” dacă să joace la o altă echipă din România, Rapidul fiind exclus din ecuaţie, sau să se retragă.

STEAUA. Pierde Gigi echipa?! Fanii campioanei vor să preia clubul!

Pentru Niculae, Rapid nu mai reprezintă o opţiune. Atacantul nu este deloc mulţumit de proiectul lui Valerii Moraru, despre care a spus în repetate rînduri că ar trebui să părăsească Giuleştiul:

ADVERTISEMENT

”Cum a fost ţinut clubul anul acesta, de cînd a fost preluat de familia Moraru, putea foarte bine să se autofinanţeze. Nu trebuia să vină neapărat un patron. Clubul s-a autofinanţat, au fost bani din drepturile tv, de acolo au fost plătiţi şi jucătorii. Din cîte ştiu eu, nu s-a investit mai nimic. Clubul nu are niciun viitor din punct de vedere al marketingului, nicio strategie. Dacă nu tragem noi un semnal de alarmă, cine să-l tragă?

S-A DECIS! Cînd se joacă derby-ul campionatului Dinamo-Steaua! 

Am trecut peste în aceste şase luni în care am venit să dăm o mînă de ajutor. Ştiam că dacă rămînem în prima ligă vor veni banii din drepturile tv. Din păcate nu am reuşit, dar viitorul este din ce în ce mai sumbru. Drumurile familiei Moraru şi ale Rapidului ar trebui să se despartă, din punctul meu de vedere”, declara Niculae în vară, atunci cînd pleca de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Merge la Astra?

Preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, i-a făcut repetate oferte atacantului, însă acesta a fost de neclintit. Niculae şi-a încheiat contractul cu Rapid la finalul sezonului trecut, cînd giuleştenii au retrogradat, iar de atunci este liber de contract. Totuşi, atacantul este tentat acum să dea curs ofertei giurgiuvenilor, mai ales că va fi aproape de casă.

A calificat România la EURO, acum, Budescu SE ROAGĂ să fie titular!

Fostul portar a vrut chiar să îl transfere în direct, pe cînd erau prezenţi la emisiunea postului de televiziune cu care cei doi colaborează, între cei doi avînd un dialog savuros:

ADVERTISEMENT

“- Revin poate a zecea oară către el: îi fac o ofertă în direct să vină la Astra.
– Ţi-am răspuns că vin vineri la meci, să îl urmărim împreună.
– Eu te rog să ajungi în vestiar.
– Dacă vrei, ajung şi în vestiar (rîde). Nu, Dan! Mulţumesc pentru ofertă. Am vorbit şi cu tine şi cu Marius (Şumudică), a fost şi acea ofertă de la Târgu Mureş, au mai fost şi altele, dar nu mai contează. Din punctul meu de vedere, în România, a rămas şi va rămîne doar Rapidul, în cariera mea de jucător.
– Eu ştiu că Daniel este un mare rapidist şi că indiferent de echipele unde a jucat, el nu s-a schimbat sub nicio formă. Îi respectăm decizia, deşi l-am fi dorit foarte mult, pentru că e un jucător foarte bun. Îi dau voie să ia un tricou alb-vişiniu pe sub cel de joc”.

33 de ani are Daniel Niculae

 

ADVERTISEMENT