“Sandu i-a interzis soţiei mele să facă transferuri”

UPDATE 18.20: Mircea Sandu, preşedintele FRF, susţine că are în plan să-i împace pe Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, şi pe Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei....
25.09.2013 | 16:09
Sandu ia interzis sotiei mele sa faca transferuri

UPDATE 18.20: Mircea Sandu, preşedintele FRF, susţine că are în plan să-i împace pe Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, şi pe Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei.

Ce treabă am eu cu agenţii de jucători, cînd ei au un regulament? M-am informat. Nici măcar nu a fost Anamaria Prodan, ci o angajată a doamnei Reghecampf. Am vorbit şi cu doamna Reghecampf, pentru că pur şi simplu am rămas perplex. Nu vreau să mi se folosească numele nici de angajaţii mei, nici de alte persoane. Soţul soţiei a fost dezinformat. Am vorbit cu Anamaria şi mi-a spus că i-a comunicat domnul Duru că i-am dat eu dispoziţie. L-am sunat pe Duru, care e prin Portugalia. «Mă, Durule, ce dispoziţie ţi-am dat eu vizavi de agenţii de jucători?». «Nu mi-aţi dat nici o dispoziţie.» «Păi, uite ce se comunică la televizor». «Nu e adevărat!». «Cînd vii în ţară o să o rog şi pe doamna Reghecampf să vină şi o să vă pun faţă în faţă.» Bineînţeles, cineva minte. Reghecampf este un antrenor cu performanţe, dar trebuie să rămînă modest, pentru că de asta nu face niciun român treabă în străinătate. Sînt dispus să organizez o întîlnire între el şi Victor Piţurcă, să punem capăt tuturor acestor neînţelegeri. Vreau să se ştie doar atât: nu are nimeni nimic cu nimeni”,
a declarat Mircea Sandu la Digi Sport.

UPDATE 16.36:
La rîndul său, Viorel Duru a vorbit şi el despre acest incident, dar a negat un eventual conflict cu Anamaria Prodan. “Eu nu ştiu nimic despre asta. Acum mă aflu în străinătate, iar pe mine nu m-a anunţat niciun subaltern de-al meu de acestă problemă. Noi avem o relaţie bună cu dînsa şi nu ştiu cine ar putea să-i pună nu ştiu ce beţe în roate“, a spus Viorel Duru pentru FANATIK.

UPDATE 16.20: Ana Maria Prodan a povestit pentru FANATIK ce s-a întîmplat la sediul federaţiei, unde i s-a interzis să oficializeze actele de transfer al unui fotbalist: “M-am dus să înregistrez contractul unui fotbalist de la Gaz Metan Mediaş. Aveam pe el abostul toate semnăturile, inclusiv cea a tatălui, fiind vorba despre un minor. Dar cei de la FRF mi-au zis că Viorel Duru şi oamenii săi nu mai au voie să înregistreze acest tip de contract. Ceea ce mi se pare un lucru ilegal”. Comisia de licenţiere, pe care o conduce Viorel Duru, este subordonată direct lui Mircea Sandu, preşedintele FRF.

Războiul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Mircea Sandu a trecut la un nou nivel. Antrenorul Stelei a povestit că şeful de la FRF a dat ordin ca transferurile pe care le face Anamaria Reghecampf să nu poată fi înregistrate.

“Ce discuţie să mai am eu cu Mircea Sandu ? Soţia mea s-a dus la FRF să înregistreze un contract, dar a fost refuzată. I s-a trasmis că e ordin de la Mircea Sandu. De la dialog să ajungi la ură… mi se pare prea mult. Ăsta este adevărul şi este dureros”, a povestit Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul a mai anunţat că nu va mai accepta invitaţii televizate, ca semn de protest faţă de atacurile la care a fost supus în ultima perioadă: “În momentul în care ai rezultate, oamenii sînt foarte invidioşi. Eu nu fac altceva decît să apără interesele clubului, la fel şi Meme sau Argăseală“.

 

Tags: