Fotbal international

Încă un record pentru Cristiano Ronaldo! Starul lui Juventus a marcat cu toate echipele din Serie A

06.01.2020 | 17:22
Inca un record pentru Cristiano Ronaldo Starul lui Juventus a marcat cu toate echipele din Serie A
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a mai doborât încă un record la Juventus, după golurile marcate împotriva lui Cagliari. Prin reușitele sale, starul portughez a izbutit să înscrie împotriva tuturor echipelor din Serie A, fără excepție.

Încă un record pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a început cât se poate de bine anul 2020 și a reușit să deschidă scorul în minutul 49 al meciului cu Cagliari, pentru ca tot el să mai înscrie o dată în minutele 66 și 81 . Portughezul a mai reușit încă un record de când a ajuns în Italia, și anume să marcheze împotriva tuturor echipelor.

ADVERTISEMENT

În urma golulurilor reușite cu Cagliari, Cristiano Ronaldo a ajuns la 13 goluri pentru Juventus în această ediție din Serie A și rămâne unul dintre oamenii de bază din echipa lui Maurizio Sarri. Mai mult decât atât, portughezul a dat primul hattrick pentru Juventus în campionat din acest sezon.

Cristiano este primul portughez din istoria Serie A care reușește să înscrie un hattrick, tototdată este și singurul fotbalist din lume care a reușit să marcheze în fiecare an din 2003 până în prezent.

ADVERTISEMENT
  • 34 de ani a împlinit Cristiano Ronaldo pe 5 februarie

Cristiano Ronaldo vrea să-și facă o carieră în filme

După retragere, Cristiano Ronaldo se gândește să joace în filme și speră să-și facă o carieră de actor cel puțin la fel de bună ca cea de fotbalist: În momentul în care fizicul meu nu va mai răspunde așa cum vreau eu pe teren, atunci poate că va fi momentul să spun stop”.

„Succesul meu în fotbal este rezultatul final al muncii și al unui stil de viață adecvat. Lucrez în mod repetat pentru a-mi îmbunătăți abilitățile psihologice și fizice.

ADVERTISEMENT

Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru să învăț noi lucruri și să fac față unor provocări complet diferite.

Una dintre provocările în care caut să văd dacă voi face față este cinematografia. Vreau să apar într-un film.

ADVERTISEMENT

Dragostea pentru fotbal este motivul principal care m-a ajutat să intru în posesia tuturor titlurilor din carieră, atât individual, cât și cu echipele unde am jucat.”, a decalarat Cristiano Ronaldo.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT