Sport

Încă un refuz pentru Adrian Mititelu. “Nu e momentul să preiau acum FC U Craiova”. Exclusiv

Eugen Neagoe a declinat oferta lui Adrian Mititelu de a prelua FC U Craiova. Antrenorul a spus pentru FANATIK că nu este momentul să vină acum la cârma echipei din Oltenia.
05.10.2021 | 18:50
Inca un refuz pentru Adrian Mititelu Nu e momentul sa preiau acum FC U Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a spus că numirea sa la cârma celor de la FC U Craiova a căzut definitiv, antrenorul spunând că preferă să dea curs ofertelor din străinătate. Adrian Mititelu s-a lovit şi de refuzul lui Eugen Neagoe, cel care a declarat că nu este momentul să vină acum la echipă.

Eugen Neagoe a refuzat postul de antrenor la FC U Craiova: “Vreau să îi mulţumesc domnului Mititelu!”

Eugen Neagoe a vorbit pentru FANATIK şi a ţinut să îi mulţumească lui Adrian Mititelu pentru interes: “Nu este momentul să preiau acum FC U Craiova. Vreau să le mulţumesc celor de acolo, domnului Mititelu, pentru interes.

ADVERTISEMENT

Mai contează dacă am negociat sau nu? Atât pot să spun că nu este momentul să vin acum la echipă. Eu le urez mult succes în meciurile care urmează şi încă o dată îi mulţumesc lui Adrian Mititelu“, a spus Neagoe.

Eugen Neagoe
Eugen Neagoe

Marius Şumudică a declinat şi el oferta celor de la FC U: „Am primit astăzi contractul de la ei”

Este al doilea refuz pentru Adrian Mititelu, după rezilierea contractului lui Adrian Mutu, cel care a condus formaţia în primele 11 etape din acest sezon. Eşecul cu rivala Universitatea Craiova i-a fost fatal “Briliantului”, care a ajuns la un acord de reziliere cu Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a fost una dintre primele variante ale oficialilor de la FC U Craiova pentru înlocuirea lui Adrian Mutu, însă fostul tehnician de la CFR Cluj a refuzat propunerea lui Adrian Mititelu:

„Am primit astăzi contractul de la ei, am vorbit și cu omul ăla din penitenciar(n.r. Adrian Mititelu), dar nu voi antrena Craiova, nu sunt pregătit să mai antrenez în România. Prefer să dau curs ofertelor din străinătate”, a spus Şumudică pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

Leo Grozavu, antrenor la FC U? “Un antrenor bun, dar nu vă pot spune dacă vom negocia sau nu cu el”

Adrian Mititelu Jr., omul care conduce FC U Craiova, a declarat că speră ca până joi să numească un nou antrenor. Preşedintele celor de la FC U l-a nominalizat şi pe Leo Grozavu printre posibilii înlocuitori:

“Bineînțeles că tata ia ultima decizie, chiar dacă nu e în libertate. Avem nevoie de un antrenor care să redreseze echipa. Un antrenor cu experiență ar putea gestiona mai bine presiunea.

ADVERTISEMENT

Și Leo Grozavu e un antrenor bun, dar nu vă pot spune dacă vom negocia sau nu cu el. Sperăm să ne înțelegem până joi cu noul antrenor”, a spus Mititelu Jr.

FC U Craiova, pe locul 13 în clasamentul din Liga 1

Leo Grozavu şi-a reziliat în cursul săptămânii trecute contractul cu cei de la Sepsi Sf. Gheorghe, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

FC U Craiova este pe locul 13 în Liga 1. Oltenii au câştigat doar două meciuri în Liga 1 până în acest moment, însă au irosit multe puncte în finaluri de meci.

  • 54 de ani are Eugen Neagoe
  • 5 luni a rezistat Adrian Mutu pe banca tehnică

 

ADVERTISEMENT