ADVERTISEMENT
News

Încă un român atacat cu cuțitul în Anglia. Agresiunea, surprinsă de camerele de supraveghere. Video

Autor: Adrian Ilie | 21.02.2021 | 14:16
Încă un român atacat cu cuțitul în Anglia. Agresiunea, surprinsă de camerele de supraveghere. Video
Momentul atacului, surprins de o cameră de supraveghere/ Sursă: captură YouTube

La o zi după ce un taximetrist român a fost ucis prin înjunghiere la Londra, un alt român a fost atacat cu cuțitul în Marea Britanie. De data asta, victima agresiunii a scăpat cu răni ușoare, scrie The Sun, preluat de Gândul.

ADVERTISEMENT

Românul Gabriel Bringye a fost înjunghiat mortal miercuri de către un  adolescent de 15 ani, în zona Tottenham, din nordul Londrei.  Agresorul a fost reținut și pus sub acuzare.

La numai o zi după această crimă, un alt șofer român a fost atacat tot cu cuțitul în Luton, un oraș britanic aflat la circa 50 de kilometri de Londra.

ADVERTISEMENT

Românul atacat cu cuțitul a scăpat cu răni ușoare

Atacul a fost suprins de camerele de supraveghere amplasate pe stradă. Imaginile arată un ins dezbrăcat până la brâu, aparent drogat, care se apropie de mașină și schimbă câteva cuvinte cu românul care se pregătea să plece. După ce românul pornește mașina, bărbatul se apropie și-l lovește pe șofer cu cuțitul de mai multe ori. După atac, s-a îndepărtat de mașină.

Românul a scăpat cu viață, deoarece a fost lovit în umăr, fără să-i fie afectate unul dintre organele vitale. Speriat, șoferul a ieșit din mașină și a fugit.

ADVERTISEMENT

Atacurile cu cuțitul, deseori fără vreun mobil aparent al agresiunii, au devenit din ce în ce mai frecvente în Marea Britanie. 12 agresiune soldate cu decesul victimei au fost comise doar de la începutul acestui an.

Unul dintre ei este Gabriel Bringye, un român din Oradea stabilit de 13 ani în Marea Britanie. Acesta a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere, în fața unei școli din Tottenham.

ADVERTISEMENT

Medicii ajunși la fața locului s-au luptat zeci de minute pentru a-l salva pe român, însă nu au reușit, iar ulterior au declarat decesul, la ora 20:00.

”Poliția a fost sesizată de un șofer de autobuz cu privire la un bărbat rănit care nu răspundea în interiorul unui vehicul din Jarrow Road, Tottenham, miercuri, la ora 19:21. În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat mort la fața locului la ora 20:00”, a declarat un purtător de cuvânt al Scotland Yard pentru presa engleză.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!