Fotbal international

Încă un român în Bundesliga! Nurnberg revine în prima ligă după 4 ani. Video

06.05.2018 | 18:55
Inca un roman in Bundesliga Nurnberg revine in prima liga dupa 4 ani Video
Bundesliga se vede în România la două televiziuni de sport

Încă un român va juca din sezonul viitor în Bundesliga. Fundașul stânga Laszlo Sepsi a reușit promovarea cu formația FC Nurnberg și i se va alătura lui Alexandru Maxim, care a reușit cu FSV Mainz să evite retrogradarea în liga secundă din Germania

Laszlo Sepsi a fost titular în partida pe care Nurnberg a câștigat-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața formației Sandhausen, în penultima etapă din 2.Bundesliga. Fotbalistul român a fost pe teren până în minutul 80.

Sepsi va juca în premieră în Bundesliga

La finalul întâlnirii de la Sandhausen, miile de suporteri ai celor de la Nurnberg au pătruns pe teren pentru a sărbători promovarea în prima ligă după o pauză de patru ani. Fundașul român în vârstă de 30 de ani, care joacă la FC Nurnberg din vara anului 2015, va evolua pentreu prima dată în Bundesliga.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului din 2.Bundesliga, Nurnberg este pe primul loc, cu 60 de mpuncte, la egalitate cu Fortuna Dusseldorf, de asemenea promovată. Formația Holstein Kiel nu mai poate pierde poziția a treia și va juca un meci de baraj pentru promovare/retrogradare cu echipa care va termina pe locul 16 în prima ligă.

Tags: