ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gabi Balint negociază cu un club din prima ligă: ”Sponsorul lor nu mă vrea!”

”Am început tratativele de cîteva zile, acum sînt la Moscova, dar deocamdată nu am semnat nimic şi nu cred că voi semna acum, ci poate mîine, poimîine. E o problemă pentru că sponsorul lor...
Autor: Mădălina Tătaru | 23.09.2013 | 15:53
Gabi Balint negociază cu un club din prima ligă: ”Sponsorul lor nu mă vrea!”

”Am început tratativele de cîteva zile, acum sînt la Moscova, dar deocamdată nu am semnat nimic şi nu cred că voi semna acum, ci poate mîine, poimîine. E o problemă pentru că sponsorul lor îşi doreşte un antrenor din Rusia, m-au chemat, au vrut să mă cunoască, au văzut CV-ul, dar a rămas să vadă ce spun guvernatorul şi sponsorul. Am înţeles că vor să vadă ce face echipa joi cu antrenorul interimar. Condiţiile sînt bune, iar să antrenezi în Rusia e extraordinar. E puţin departe, e în Siberia, dar nu e o problemă. Dorinel şi Dan Petrescu sînt bine văzuţi aici. Cei de aici au pus o taxă de 120.000 de euro pentru cei ce pun antrenori secunzi, pentru că tehnicienilor ruşi nu prea le convine situaţia asta, să vină străini în Rusia”, a zis Balint la DigiSport.

ADVERTISEMENT

După primele 9 etape, Tom Tomsk ocupă penultima poziţie în Rusia, cu doar 4 puncte cîştigate dintr-un total de 27. Chiar dacă în ultima etapă au reuşit să cîştige în deplasare la Rubin Kazan, scor 2-1, şefii lui Tom Tomsk sînt în căutare de antrenor. Fostul tehnician al celor de la Vaslui, Gabi Balint este mare favorit să devină al treilea antrenor român, după Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu, care antrenează în Rusia.

Gabi Balint a negociat săptămîna trecută la Chişinău, prin intermediul impresarului Ion Carp. Totuşi, după discuţiile cu şefii lui Tom Tomsk, Gabi Balint nu părea optimist: “Acum sînt la Moscova, dar nu cred că se face”, a spus fosta glorie a Stelei pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Balint s-a apucat de antrenorat în 1994, fiind asistentul lui Anghel Iordănescu la echipa naţională a României. Ca principal, Balint a antrenat de două ori pe Sportul Studenţesc, FC Bihor, Şerif Tiraspol, FC Timişoara, naţionala Moldovei şi pe FC Vaslui.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!