Fotbal international

Încă un scandal cu Marius Șumudică în Turcia: ”Cum să fac mişto de sigla lui Beşiktaş?” Video

07.11.2020 | 11:32
Inca un scandal cu Marius Sumudica in Turcia Cum sa fac misto de sigla lui Besiktas Video
ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei Gazinatep, Marius Șumudică, a obținut un succes de răsunet în Turcia, în fața marii echipei Beșiktaș Istanbul, dar la finalul jocului a pornit un nou scandal.

În ciuda polemicilor pe care le creează la aproape fiecare meci, antrenorul român este extrem de apreciat în Turcia și nu de puține ori s-a scris că e dorit la formații mai puternice.

ADVERTISEMENT

Ultima astfel de variantă a fost Trabzonspor, iar Șumi a confirmat faptul că există unele tatonări în acest sens în ciuda faptului că nu este dorit de fanii de acolo.

Marius Șumudică, implicat într-un nou scandal în Turcia

Gaziantep a făcut un joc impresionant în fața celor de la Beșiktaș în etapa a opta și s-a impus cu 3-1. Toate bune și frumoase, dar la finalul întâlnirii Marius Șumudică a făcut un gest controversat către tribuna oficială, iar fanii din Turcia l-au luat în colimator și astfel s-a creat un nou scandal. Românul a dus degetul la gură în semn de liniște, iar cu cea alaltă mână a făcut semnul că zboară, aluzie la supranumele adversarilor ”Vulturii”.

ADVERTISEMENT

”În primul rând că nu aveam eu către cine de la Beşiktaş să fac semnul ăla, pentru că se joacă fără spectatori. Cineva dintr-o lojă de-a lui Gaziantep m-a şicanat în mai multe rânduri, înainte de meci şi la pauză, ‘Mister X’, ‘Egal, Egal’, aluzie că avem multe rezultate de egalitate. Deci de-ai mei!”, a explicat antrenorul gestul de la finalul meciului.

”Pe mine în 16 meciuri m-a bătut doar Galatasaray şi tot sunt unii nemulţumiţi. Dar, na, ce să faci?! Şi la final am făcut semne spre loja aia. Ceva de genul ‘bă, vezi că i-am bătut pe vulturi’. Cum să fac mişto de sigla lui Beşiktaş? Şi noi avem tot o pasăre pe siglă. Nu ştiu exact ce răpitor este, înţeleg că e ceva care zboară mai sus decât vulturii”, a spus Șumudică pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bun meci al meu din Turcia, de când antrenez aici. Tactic, am jucat foarte bine. E adevărat că pe Beşiktaş i-am învins şi anul trecut, dar acum cred că am fost mai bine”, a declarat tehnicianul român.

”Maxim şi Toşca au jucat şi ei foarte bine. Amândoi. Toşca e în creştere mare, joacă aproape fără greşeală, deşi are atacanţi tari în faţă. Iar Maxim a făcut efort mare, a avut realizări şi este extrem de apreciat de toată lumea în Turcia”, a încheiat Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a mai fost în centrul atenției și la remiza din deplasare cu Antalyaspor. Tehnicianul român, aflat în tribună din cauza unei suspendări, i-ar fi provocat continuu pe jucătorii gazdelor și a fost aproape să fie linșat de oameni din clubul din Antalya, dar a fost apărat de gărzile de corp.

ADVERTISEMENT