Sport

Încă un scandal la Dinamo! Antrenorul se revoltă după ultima decizie: “Vin ei la mine acasă să facă programul?”. Exclusiv

Scandal la Dinamo după ce semifinala din Liga Elitelor cu U Cluj a fost mutată la solicitarea ardelenilor. Antrenorul "câinilor", Gică Mihali, a luat foc şi a izbucnit la adresa adversarilor.
02.05.2022 | 21:56
Inca un scandal la Dinamo Antrenorul se revolta dupa ultima decizie Vin ei la mine acasa sa faca programul Exclusiv
Antrenorul Gică Mihali şi sigla celor de la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo U-19 joacă în semifinala din Liga Elitelor cu U Cluj. “Roş-albii” au reuşit calificarea după o victorie concludentă împotriva rivalilor de la FCSB, scor 5-2. Toate golurile “câinilor” au fost marcate în acel meci de Daniel Constantin Dinu.

Încă un scandal la Dinamo! Antrenorul se revoltă după ultima decizie

Cu câteva zile înainte de semifinală a izbucnit un scandal referitor la data de disputare a meciului. Clubul gazdă stabileşte programarea partidei, iar Dinamo a hotărât ca turul să se joace sâmbătă. Numai că, cei de la U Cluj au făcut presiuni ca meciul de la Bucureşti să se joace duminică, ceea ce s-a şi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Dinamo, Gică Mihali, a luat foc când a auzit de reprogramarea partidei şi a spus pentru FANATIK că nu a fost de acord ca meciul să se joace duminică pentru că nu vin cei de la U Cluj să facă programul la echipa lui:

“În semifinalele Ligii Elitelor avem meci cu U Cluj şi primesc un telefon în care mi se spune să mutăm meciul duminică. Măi oameni buni, de ce să joc eu duminică meciul când U Cluj joacă mâine în Cupă? Ei sunt obligaţi să vină la mine sâmbătă.

ADVERTISEMENT

“Păi vin ei la mine acasă să facă programul?”

Ei umblă acum pe la club, să fie clubul de acord să joace duminică. Eu ştiam de două săptămâni că o să jucăm sâmbătă şi ei vin să schimbe data. De ce? Să îmi vină U Cluj la mine şi să îmi facă program? De ce? Ce-i asta?

Nu ştiu cine a intervenit să se schimbe data. Am primit telefon în care m-au anunţat că jucăm duminică. N-am cum să fiu de acord. Cum adică jucăm duminică? Eu fac programul pentru sâmbătă şi ei îmi spun când să joc? Păi vin ei la mine acasă să facă programul?”, a “tunat” Mihali.

ADVERTISEMENT
Gică Mihali, alături de Giani Kiriţă. Sursa: Facebook Dinamo
Gică Mihali, alături de Giani Kiriţă. Sursa: Facebook Dinamo

“Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm”

Tehnicianul a spus că în ciuda faptului că meciul a fost programat duminică, el nu este de acord şi U Cluj are un cuvânt de spus doar în ceea ce priveşte programarea returului de pe teren propriu de săptămâna viitoare:

“Echipa gazdă îşi pune meciul când consideră. Clujul are alt interes, că au meci de Cupă. Dar nu e treaba mea ce fac ei. S-a mai întâmplat aşa o dată, dar am acceptat pentru că băieţii lui Hagi s-au calificat cu echipa naţională şi au venit direct de la lot. Erau vreo 7-8 jucători. 

ADVERTISEMENT

Dar acum, să vină U Cluj să îmi spună când să joc şi noi, ditamai clubul Dinamo, să acceptăm şi să spunem că jucăm duminică. Nu există aşa ceva. Păi noi acceptăm aşa ceva în detrimentul clubului nostru?

Săptămâna cealaltă, U Cluj să îşi pună când vrea meciul. Dar peste tot, pe site-ul Federaţiei şi oriunde, meciul era bătut în cuie pe 7 mai. Acum l-au mutat pe 8 mai. Eu le-am spus celor de la club că nu e posibil aşa ceva”, a spus antrenorul lui Dinamo U-19.

Dinamo a anunţat pe căile oficiale de comunicare că meciul tur cu U Cluj din Liga Elitelor se va disputa duminică, 8 mai, de la ora 12:00, deşi iniţial era programată să aibă loc cu o zi mai devreme.

  • 56 de ani are Gheorghe Mihali
  • 5 goluri a marcat Daniel Constantin cu FCSB
ADVERTISEMENT
Tags: