Sport

Încă un scandal la Manchester United! Bruno Fernades, mesaj criptic la adresa căpitanului Harry Maguire

Este clar că Manchester United stă pe un butoi cu pulbere din cauza rezultatelor modeste, iar un nou scandal a pornit după o postare a lui Bruno Fernandes pe rețelele de socializare.
23.02.2022 | 18:21
Inca un scandal la Manchester United Bruno Fernades mesaj criptic la adresa capitanului Harry Maguire
Bruno Fernandes, Manchester United. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Presa din Insulă a scris săptămâna trecută că în vestiarul ”diavolilor roșii” se duce o luptă crâncenă pentru șefie și pentru banderola de căpitan între Harry Maguire și Cristiano Ronaldo.

Apoi, chiar înaintea meciului tur cu Atletico Madrid din Champions League, Fred a atacat conducerea clubului pentru faptul că a numit un manager interimar și nu are un plan pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes, în centrul unui scandal la Manchester United

Și cum niciodată un scandal nu vine singur, Bruno Fernandes a declanșat o nouă polemică la Manchester United după ce a postat pe contul de Instagram o fotografie de la un antrenament în care este flancat de fundașii centrali Eric Bailly și Raphael Varane.

Nimic special până aici, însă comentariul portughezului a dat startul speculațiilor. ”Mă simt în siguranță între cei doi”, a scris Bruno Fernandes, lucru care a fost perceput ca un atac la adresa căpitanului Harry Maguire.

ADVERTISEMENT

Fanii ”diavolilor roșii” au înțeles faptul că mijlocașul de 27 de ani sugerează faptul că Bailly și Varane ar trebui să fie titulari în centrul defensivei la United, lucru care ar face ca Maguire să nu prindă echipă.

Cum se apără portughezul după acuzațiile primite

Bruno Fernandes a ținut să nege această teorie și a susținut că postarea a fost doar de amuzament. ”Sincer, cred că oamenii pun la îndoială totul la acest club. În fiecare săptămână avem o nouă poveste despre ceva.

ADVERTISEMENT

Am postat o fotografie pe Instagram în care eram cu Rapha și Eric și am spus: ‘Mă simt în siguranță între cei doi doi’. M-am referit la securitatea mea, că dacă vine cineva sunt ca bodyguarzii mei.

Și oamenii se plângeau că aruncam cu noroi în Maguire. Dar Maguire nu a fost singurul fundaș care nu era în fotografie. Victor Lindelof nu era în fotografie, Phil Jones nu era în fotografie”, a declarat portughezul, conform Mirror.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în vestiarul lui United

Bruno Fernandes i-a luat partea lui Harry Maguire, care a fost extrem de criticat în ultima perioadă, și a ținut să precizeze că în vestiar nu există acuze, deoarece cu toții își dau seama că lucrurile nu merg bine și de vină nu este unul singur.

ADVERTISEMENT

”Oamenii vor să se plângă și vor să facă povești în jurul nostru, dar cel mai important lucru este că rămânem împreună și ne facem treaba pe teren. Evident, toată lumea este foarte mulțumită de Harry pentru că este foarte greu să fii în locul lui în ultima perioadă. Sincer, toți avem jocuri proaste.

Și când nu câștigăm, nu este pentru că Harry nu joacă bine sau pentru că Bruno nu joacă bine, este pentru că echipa nu joacă bine și nu funcționează corect. Pentru noi, vestiarul nu este locul în care dăm vina pe cineva, ci locul unde vrem să înțelegem cum ieșim din situațiile grele”, a încheiat mijlocașul portughez.