Fotbal intern

Încă un scandal uriaş la Dinamo! Bălănescu l-a dat afară pentru că l-a criticat pe Negoiţă în presă: “O cloacă”

29.06.2020 | 21:35
Încă un scandal uriaş la Dinamo! Bălănescu l-a dat afară pentru că l-a criticat pe Negoiţă în presă:
Încă un scandal uriaş la Dinamo! Bălănescu l-a dat afară pentru că l-a criticat pe Negoiţă în presă: "O cloacă". Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Problemele de la Dinamo continuă și asta se vede, clubul din „Ștefan cel Mare” fiind clasată pe ultimul loc din Liga 1.

La o zi după înfrângerea cu FC Voluntari, un alt scandal de proporții a izbucnit la Dinamo, după ce Bogdan Bălănescu l-a dat afară pe Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Decizia a venit la scurt timp după ce Ionuț Negoiță, actualul patron al „câinilor”, l-a criticat pe Gabriel Răduță.

Bogdan Bălănescu l-a dat afară pe șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo

Bogdan Bălănescu l-a dat afară pe Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, la scurt timp după ce a fost criticat de patronul Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

„M-au dat afară ca pe toți ceilalți, ca pe toate gloriile din fotbal. Nu le convin oamenii cu personalitate, nu le convin oamenii care spun adevărul. Dacă nu te complaci în cloaca respectivă, e normal să nu empatizeze cu tine.

S-au supărat din cauza unor declarații date de mine în presă, în condițiile în care noi suntem cu toate grupele de juniori calificate în play-off, avem 16 finale jucate în 7 ani, 9 trofee câștigate, peste 30 de jucători promovați la Liga 1 și Liga 2, adică ne-am depășit condiția demult”, a spus Gabriel Răduță pentru prosport.ro.

„M-a întrebat de ce am vorbit în presă”

„Mie nu mi-a zis mare lucru, doar că nu mai prelungim contractul, mulțumesc, o zi bună, la revedere. M-a întrebat de ce am vorbit în presă, că el a făcut lucruri extraordinare la Dinamo, dar cum le-a făcut cu toată lumea, adică tuturor le-a dat în cap!

ADVERTISEMENT

În România, din păcate, nu funcționează criteriul de performanță, ci relațional. Asta e la Dinamo și uite unde am ajuns că Bălănescu conduce de doi ani clubul și am ajuns în cea mai neagră perioadă din istoria clubului.

Un minut am vorbit cu el, m-am ridicat și am plecat, pentru că nu puteam să vorbesc pe teme de fotbal cu el, când el provine din alt mediu și nu a jucat fotbal în viața lui.

Nu aveam ce să îi argumentez, pentru că în primul rând nu se pricepe. De-aia am și ajuns unde am ajuns, pentru că l-a pus pe el să conducă”, a continuat Gabriel Răduță.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am supărat, nu l-am jignit, la revedere și gata. Viața merge mai departe. Am trei oferte foarte bune din România, tot ca șef de academie.

Îmi pare rău de copiii ăștia pe care îi las aici și în al doilea rând mă deranjează răutatea în contextul în care ne-am calificat la U19 în semifinala pe țară și nici măcar nu mi-a mai prelungit o lună contractul să pot să îmi duc munca până la capăt.

Mi-a promis că îmi prelungește și nu a mai vrut”, a mai spus fostul șef al centrului de copii și juniori de la Dinamo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri