Fotbal intern

Încă un șoc la Dinamo. Patru dintre titulari, pozitivi cu Covid?! Nu fac deplasarea la Kiev! Exclusiv

24.03.2021 | 19:19
Inca un soc la Dinamo Patru dintre titulari pozitivi cu Covid Nu fac deplasarea la Kiev Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo are parte de șoc după șoc. Cu câteva zile înainte de plecarea echipei spre Ucraina, pentru meciul amical cu Dinamo Kiev, Gigi Mulțescu are parte de vești neplăcute: patru dintre cei mai importanți jucători au simptome specifice infecției cu Covid și nu vor face deplasarea la Kiev.

Din informațiile FANATIK, este vorba despre căpitanul Paul Anton, Ante Puljic, Steliano Filip și slovacul Adam Nemec. Aceștia abia au revenit la echipă după cele două zile libere primite în urma meciului de la Iași și nu se simt deloc bine, urmând ca, joi dimineață, tot lotul să efectueze testele Covid. Șansele ca aceștia să nu fie pozitivi sunt minime, pretinde staff-ul medical al echipei.

ADVERTISEMENT

Anton, Puljic, Steliano Filip și Nemec, plus doi masori, pozitivi la Covid?! Mario Nicolae confirmă pentru FANATIK că jucătorii nu merg în Ucraina!

Dinamo lui Gigi Mulțescu se pregătește de meciul amical de la finalul săptămânii, la Kiev, împotriva celor de la Dinamo conduși de Mircea Lucescu. Este partida care poate completa financiar banii pentru ca „roș-albii” să-și ia licența.

Dar veștile sunt dintre cele mai proaste pentru „câini”. FANATIK a aflat că patru dintre jucători, dar și doi masori, acuză simptome specifice infecției cu Covid. Testele care să confirme sută la sută că sunt pozitivi vor fi efectuate în cursul dimineții de joi, dar cei din preajma echipei spun că „aproape sigur au Covid”.

ADVERTISEMENT

Cei patru jucători sunt pioni dintre cei mai importanți ai lui Dinamo. Este vorba despre Paul Anton, Steliano Filip, Ante Puljic și Adam Nemec. Mario Nicolae, managerul celor de la Dinamo, a oferit o primă reacție pentru site-ul nostru.

Anton, Puljic și Steliano sunt învoiți de noi după meciul de la Iași. Ei nu vor face deplasarea la Kiev, la fel și Nemec, care revine după accidentare și nu vrem să-l forțăm. Dar nu e vorba de Covid, așa cum spuneți”, a explicat Mario Nicolae, cu o voce gâtuită, noul șoc pe care-l suportă echipa.

ADVERTISEMENT

Paul Anton susține că el are doar niște probleme la tendonul ahilean. „Atâta tot!”

FANATIK a încercat să obțină și un punct de vedere al căpitanului Paul Anton, unul dintre cei care nu pleacă în Ucraina, așa cum declară Mario Nicolae. Mesajul ardeleanului a sunat în felul următor: „Nu știu de unde aveți aceste informatii, dar eu pot să vă spun doar că am ceva probleme la tendonul ahilean. Atâta tot!

Toată delegația lui Dinamo va efectua joi testele Covid pentru a se ști cu exactitate cine e pozitiv și rămâne acasă și, bineînțeles, cine va urca vineri, la ora 10:00, în avionul de Ucraina. Meciul amical cu Dinamo Kiev urmează să se dispute sâmbătă, 27 martie, ora 17:00, în capitala Ucrainei.

ADVERTISEMENT

După scandalul recent în care a fost implicat Magaye Gueye, FANATIK dezvăluind în exclusivitate că acesta a fost prins dopat cu cocaină, Dinamo traversează iar turbulențe. Noul antrenor Gigi Mulțescu, după ce că are mari probleme de efectiv, survolează acum o criză Covid neașteptată. Venită tocmai după ce dăduse liber jucătorilor în urma eșecului de la Iași, ultima clasată.

  • 14 este locul pe care-l ocupă Dinamo după disputarea a 28 de etape din sezonul regulat, având 27 de puncte, 4 mai mult decât Sibiul, prima echipă aflată pe loc de retrogradare
  • 73.000 de bilete virtuale au scos la vânzare cei din DDB pentru acest amical de gală, jumătate dintre ele fiind deja vândute
ADVERTISEMENT