Încă un STAR de la Real Madrid şi-a prelungit contractul: “Clauza este atât de mare încât nimeni nu mă poate lua de aici”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
18/09/2017, 18:26
Încă un STAR de la Real Madrid şi-a prelungit contractul: “Clauza este atât de mare încât nimeni nu mă poate lua de aici”

Real Madrid continuă procesul de consolidare al lotului cu care a reuşit să câştige două Ligi ale Campionilor în ultimii doi ani. După ce şi-au prelungit înţelelegirile Isco, Marcelo şi Benzema, “galacticii” au ajuns la un acord şi cu fundaşul dreapta, Daniel Carvajal, care va rămâne până în 2022 la Real.

Internaţionalul spaniol a fost crescut de Real Madrid, dar în 2012 a fost vândut la Bayer Leverkusen. Un an mai târziu, Carvajal a fost răscumpărat pentru 6,5 milioane de euro în 2013 şi a devenit un om de bază.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Real Madrid, început dificil în Primera Division

“Clubul acesta este o parte atât de importantă din viaţa mea, mi se îndeplineşte un vis acum. Sunt extrem de recunoscător clubului. Este o nouă zi grozavă din viaţa mea, să-mi prelungesc contractul cu clubul pe care îl iubesc, clubul care îmi este ca o familie. Vreau să câştig tot aici. Clauza de reziliere este atât de mare încât nimeni nu mă poate lua de aici şi nu îmi doresc să plec”, a declarat Carvajal.

Real Madrid a început greu acest sezon din Primera Division. “Galacticii” au două victorii şi două egaluri. Ambele egaluri au venit pe teren propriu, împotriva Valenciei, 2-2 şi a formaţiei Levante, 1-1. După primele 4 etape, madrilenii au un deficit de 4 puncte faţă de marea rivală, Barcelona, care a avut un parcurs perfect, victorii pe linie în La Liga.

Închide ×