Sport

Încă un susținător pentru Gigi Becali în lupta dintre FCSB și Armată: ”Actele au trecut prin mâna mea. E Steaua”

Conflictul dintre FCSB și Armată privind palmaresul Stelei continuă, iar Dumitru Dragomir s-a poziționat de partea lui Gigi Becali spunând că știe exact cum stau lucrurile.
19.05.2022 | 12:00
Inca un sustinator pentru Gigi Becali in lupta dintre FCSB si Armata Actele au trecut prin mana mea E Steaua
Gigi Becali a făcut dezvăluiri incendiare despre un fost șef CCA, despre care spune că pierdea sume importante în cazinouri, apoi îi cerea bani împrumut. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Până instanțele civile din România vor da un verdict final și irevocabil în scandalul ce datează de ani de zile, Mircea Lucescu a spus ferm că gruparea din Casa Pariurilor Liga 1 este adevărata Steaua.

Dumitru Dragomir, de partea lui Gigi Becali în conflictul dintre FCSB și Armată

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de aceeași părere cu reputatul antrenor al lui Dinamo Kiev și consideră că dreptatea este de partea lui Gigi Becali în disputa dintre FCSB și Armată.

ADVERTISEMENT

”Îmi place declarația lui Lucescu, că FCSB este Steaua. Eu știu că este Steaua, actele au trecut prin mâna mea. Bravo lui Lucescu, a spus un adevăr. Lumea trebuie să înțeleagă, acesta este adevărul.

Becali nu a cumpărat FCSB, el a cumpărat Steaua. Ce, exista FCSB pe vremea aceea? Să o luăm băbește: pe ce a dat banii? Nu pe Steaua? Lăcătuș, Pițurcă și ăștia unde au fost antrenori, la o echipă luată de pe câmpuri?

ADVERTISEMENT

Instanțele nu au judecat așa pentru că nu se pricep la fotbal și n-au studiat documentele. Nici avocatul care le-a făcut nu a avut habar, n-a știut cum să facă”, a declarat Dragomir, pentru gsp.ro.

De ce s-a ajuns în această situație

Fostul oficial al LPF consideră că tot acest scandal a apărut pentru că Gigi Becali nu a vrut să-i dea bani juristului Armatei, Florin Talpan, dar din punctul său de vedere este clar că latifundiarul din Pipera nu a furat clubul din Ghencea.

ADVERTISEMENT

”Vreau să vă mai spun o chestie. Becali, dacă se purta bine cu juristul ăla de la Steaua, acum era Steaua peste tot. Dar nu s-a purtat cum trebuie cu el. Un singur om de acolo, Talpan, i-a făcut praf pe toți. Pentru că a fost nemulțumit că nu a primit și el ceva! Becali a făcut împărțeli multe, trebuia să-i împartă și lui Talpan. Heh…

Asta cu furatul este o metaforă. Nu avea cum să fure dacă a dat bani pe ea. Ca să ne înțelegem: eu, când sunt supărat, spun ce vreau, mai înjur, mereu am fost slobod la gură. Îmi revin, pentru că m-a costat foarte mult.

ADVERTISEMENT

24 de ani de procese din cauza gurii, nu a vinovăției, pentru că legal eram acoperit. Din punct de vedere al gurii am tras, fraților, așa cum o face și Becali, cum o fac alți 2-3”, a mai spus ”Mitică”.

Când se va încheia procesul dintre FCSB și Armată

În urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul FCSB-ului și al Asociației Salvați Steaua în privința palmaresului echipei Steaua, iar vestea vine într-un moment în care echipa Armatei a terminat pe loc de baraj sezonul din Liga 2, însă nu a primit dreptul de promovare.

Gigi Becali susţine că decizia Înaltei Curţi este un semn de normalitate, spunând că va mai dura încă doi sau trei ani până la finalizarea procesului. Primul termen în acest proces a fost stabilit pentru 3 noiembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,31 este cota pentru ”total goluri CFR Cluj: sub 1,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT