Sport

Încă un titular este pe picior de plecare de la Dinamo: “Ce să fac? Să stau şi să joc cu copiii aici?”. Exclusiv

Dinamo îşi pierde jucătorii valoroşi, mulţi dintre ei nefiind dispuşi să rămână şi în Liga 2. Antoni Ivanov este un alt fotbalist intrat pe această listă. Mijlocaşul vrea să îşi găsească o echipă de primă ligă.
28.06.2022 | 11:35
Inca un titular este pe picior de plecare de la Dinamo Ce sa fac Sa stau si sa joc cu copiii aici Exclusiv
Antoni Ivanov şi Răzvan Patriche, în meciul cu UTA Arad. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo pregăteşte primul sezon din liga secundă la Săftica sub comanda lui Gică Mihali. Însă, antrenorul are la dispoziţie tot mai puţini jucători cu experienţă, în condiţiile în care în fiecare săptămână apar nume noi pe lista de plecare.

Încă un titular este pe picior de plecare de la Dinamo: “Ce să fac? Să stau să joc cu copiii aici?”

Antoni Ivanov este ultimul jucător intrat pe această listă. Din informaţiile FANATIK, Ivanov a anunţat staff-ul tehnic şi pe şefi că vrea să joace la o echipă de primă ligă şi vrea să plece de la Dinamo pentru că majoritatea jucătorilor experimentaţi au plecat sau vor pleca la club:

ADVERTISEMENT

“Ce să fac? Să stau să joc cu copiii aici? Aş vrea să merg la o echipă de primă ligă”, este mesajul transmis de Ivanov celor din staff. Contractul mijlocaşului expiră la finalul lunii iunie.

Doar că, situaţia este mai complicată în cazul fotbalistului. El a fost împrumutat de la Universitatea Craiova în a doua parte a sezonului trecut, însă în contractul dintre cele două cluburi a fost trecută o clauză inedită.

ADVERTISEMENT

Situaţie complicată! Dinamo, obligată să plătească 50.000 de euro pentru transferul jucătorului

Dacă evolua cel puţin 45 de minute pentru Dinamo în retur, oficialii “câinilor” se obligau să plătească Universităţii Craiova 50.000 de euro pentru transferul definitiv al mijlocaşului. Însă, lucrurile s-au complicat după retrogradare.

Clauza de cumpărare a lui Antoni Ivanov este obligatorie, iar dacă nu va plăti, Dinamo riscă să plătească penalităţi de 50.000 de euro şi astfel suma totală din această afacere ar urca la 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Dinamo nu a plătit cei 50.000 de euro către Universitatea Craiova, iar jucătorul vrea să rămână liber de contract la finalul lunii iunie. Însă, rămâne de văzut dacă oltenii vor accepta această situaţie fără a solicita drepturile cuvenite.

Finalul lunii iunie vine cu un nou val de plecări de la Dinamo

Finalul lunii iunie va veni cu un nou val de plecări de la Dinamo pentru că le expiră contractele mai multor jucători. Jonathan Rodriguez este aproape de Sepsi, aşa cum FANATIK a anunţat, în timp ce Steliano Filip şi Ricardo Grigore încearcă să rezilieze înţelegerile cu clubul.

ADVERTISEMENT

Antoni Ivanov a fost om de bază la Dinamo în a doua jumătate a sezonului precedent. El a evoluat în 12 partide pentru “câini” şi a dat un gol şi o pasă de gol.

  • 26 de ani are Antoni Ivanov
  • 200.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului 
ADVERTISEMENT