Sport

Ermal Krasniqi, prezentat oficial la CFR Cluj. Transferul a fost anunțat în exclusivitate de Fanatik. Update

CFR Cluj a reușit transferul mijlocașului Ermal Krasniqi de la Ballkani, dorit de Dan Petrescu după jocurile din Conference League, iar FANATIK vă prezintă detaliile mutării.
10.01.2023 | 10:54
Ermal Krasniqi prezentat oficial la CFR Cluj Transferul a fost anuntat in exclusivitate de Fanatik Update
CFR Cluj a reușit transferul mijlocașului Ermal Krasniqi de la Ballkani, dorit de Dan Petrescu după jocurile din Conference League, iar FANATIK vă prezintă detaliile mutării. Sursă foto: Instagram CFR Cluj
ADVERTISEMENT
10-01-2023
08:58

Ermal Krasniqi a semnat cu CFR Cluj: „Bine ai venit”

CFR Cluj a anunțat oficial transferul mijlocașului Ermal Krasniqi: „Bine ai venit, Ermal Krasniqi! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, au ajuns la un acord privind transferul mijlocașului kosovar Ermal Krasniqi în Gruia!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)


Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive.

Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională. Îi urăm “bun venit” în Gruia și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, au anunțat ardelenii pe pagina oficială de Instagram.

Tehnicianul campioanei spunea în urmă cu două zile că își mai dorește 1-2 jucători, iar FANATIK a prezentat în exclusivitate numele acestora: Andrei Peteleu și Ermal Krasniqi.

Mijlocașul Ermal Krasniqi, ultimul transfer reușit de CFR Cluj

După ce Kisvarda a confirmat mutarea lui Peteleu la CFR Cluj, FANATIK a aflat că oficialii din Gruia au reușit și transferul mijlocașului ofensiv Ermal Krasniqi, care l-a impresionat pe Dan Petrescu în faza grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

Jucătorul kosovar în vârstă de 24 de ani a semnat un contract pe patru ani și jumătate cu campioana României și, din informațiile FANATIK, va pleca în curând în cantonamentul din Spania al ardelenilor.

Ermal Krasniqi a evoluat pentru Ballkani în cinci dintre cele şase meciuri din grupele Conference League. Mijlocaşul ofensiv, care mai avea contract doar până în vară, a ratat doar ultima partidă, contra lui CFR Cluj, şi are două goluri în faza grupelor, cu Slavia Praga şi Sivasspor.

ADVERTISEMENT

Cotat la 375.000 de euro, Ermal Krasniqi joacă la Ballkani din 2019, când a fost transferat de la Ferizaj. Fotbalistul de 24 de ani ar putea să fie adversarul României în preliminariile EURO 2024, după ce a debutat, în noiembrie 2022, în naţionala statului Kosovo.

CFR Cluj a reuşit deja două transferuri şi se pregăteşte în Spania

CFR Cluj l-a prezentat deja oficial pe Anton Maglica, jucător care vine liber de contract de la APOEL Nicosia. În plus, Bogdan Ţîru a fost și el prezentat oficial ca fiind jucătorul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Pe 5 ianuarie, CFR Cluj a plecat în cantonamentul din Spania, unde se va pregăti timp de 12 zile. Ardelenii au programate patru meciuri amicale în stagiul de pregătire, însă au anunţat doar numele primului adversar, Holstein Kiel.

Antrenorul Dan Petrescu și-a supus jucătorii la testul Gacon, iar Ciprian Deac a dovedit încă o dată că se află într-o formă fizică de excepție. Deși a ajuns la 37 de ani, veteranul ardelenilor a fost singurul care a reușit să parcurgă 25 de intervale ale testului.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se va putea baza în ofensivă și pe Emmanuel Yeboah. Jucătorul a fost dorit de Slavia Praga, dar, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIKardelenii au blocat transferul. Ulterior, clubul a confirmat totul printr-un comunicat oficial..

ADVERTISEMENT