Sport

Încă un transfer pe axa FCSB – Botoşani! Prima reacţie a fotbalistului: “Vreau să joc, sunt tânăr!”. Exclusiv

Ovidiu Perianu a fost împrumutat de FCSB la FC Botoşani pentru un sezon. Mijlocaşul a ajuns în Moldova la noua sa echipă şi a oferit o primă reacţie pentru FANATIK.
11.07.2022 | 14:40
Inca un transfer pe axa FCSB  Botosani Prima reactie a fotbalistului Vreau sa joc sunt tanar Exclusiv
Ovidiu Perianu se bucură alături de colegi după un gol marcat de Darius Olaru în meciul cu CS Mioveni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Continuă mutările pe axa FCSB – Botoşani. După ce l-a transferat pe Joyksim Dawa de la echipa lui Iftime, a venit rândul roş-albaştrilor să cedeze un jucător. Ovidiu Perianu va evolua în următorul sezon sub comanda lui Mihai Teja, informaţie publicată de Prosport.

Încă un transfer pe axa FCSB – Botoşani! Prima reacţie a lui Ovidiu Perianu: “Vreau să joc, sunt tânăr!”

Din informaţiile FANATIK, actele au fost parafate luni dimineaţa de preşedinţii celor două cluburi, Vali Argăseală şi Cătălin Anton, iar fotbalistul a ajuns la Botoşani pentru a se alătura lotului condus de Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

Într-o scurtă declaraţie pentru FANATIK, Ovidiu Perianu a spus: „Am venit împrumut pentru un an, vreau să joc pentru că sunt tânăr”, a fost declaraţia noului mijlocaş de la FC Botoşani.

Ovidiu Perianu a ajuns la Botoşani în cursul zilei de luni.
Ovidiu Perianu a ajuns la Botoşani în cursul zilei de luni.

Iftime a anunţat plecarea căpitanului: „Îi facem o promisiune. Îl așteptăm înapoi peste 6 ani, când va pleca Mihai Teja”

Mutarea a fost accelerată de anunţul lui Valeriu Iftime, de la petrecerea de rebranding a clubului. Patronul a dezvăluit plecarea căpitanului Enriko Papa, care a evoluat în ultimii patru ani la FC Botoşani:

ADVERTISEMENT

„Îi facem o promisiune. Îl așteptăm înapoi peste 6 ani, când va pleca Mihai Teja din funcția de antrenor”, a spus Valeriu Iftime. Fotbalistul a avut şi el cuvinte de laudă pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani:

“Toată lumea m-a ajutat enorm, a fost ceva foarte frumos pentru mine. Voi, fanii, m-ați ajutat. Eu am încredere că totul va merge bine în continuare. Domnul Valeriu Iftime mă lasă să plec la mai bine, îi mulțumesc”, a spus Enriko Papa.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Perianu a prins puţine minute în sezonul precedent la FCSB!

Ovidiu Perianu nu a prins prea multe minute în stagiunea trecută la FCSB. Mijlocaşul a fost folosit în opt meciuri din sezonul regulat şi doar unul singur în play-off: 5 minute în victoria din deplasare cu Farul Constanţa, scor 3-0.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost promovat în prima echipă în sezonul 2020, când FCSB reuşea să câştige Cupa României. El are şi patru prezenţe în echipa U-20 a României şi două în naţionala U-23.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Perianu este crescut la Academia celor de la FCSB, iar experienţa de la Botoşani va fi prima la un alt club. Contractul lui Perianu cu roş-albaştrii expiră în vara anului 2024.

  • 20 de ani are Ovidiu Perianu
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT