Fotbal intern

Încă un transfer pentru Universitatea Craiova. Răzvan Pleşca va semna cu oltenii

22.08.2020 | 15:08
Inca un transfer pentru Universitatea Craiova Razvan Plesca va semna cu oltenii
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova continuă campania de achiziţii şi şi-a luat portar de la una dintre contracandidatele din play-off-ul sezonului recent încheiat.

Răzvan Pleşca, portarul în vârstă de 37 de ani al celor de la Gaz Metan Mediaş, s-a înţeles cu oltenii pentru o mutare în Bănie, scrie GSP.

ADVERTISEMENT

Până acum, la Craiova au mai venit Marius Constantin (Gaz Metan) – aşa cum FANATIK a anunţat în eclusivitate, Paul Papp (Sivasspor), Alexandru Tudorie (Arsenal Tula, împrumut cu opţiune de cumpărare) şi Vladimir Screciu (Genk).

Răzvan Pleşca: „Sunt fericit de interesul Universităţii“

Răzvan Pleşca este un portar cu experienţă, care apără poarta Mediaşului din 2010, cu excepţia sezonului 2015-2016, când a fost împrumutat la FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

După 10 ani la actuala echipă, nu ar spune nu unei propuneri venite din partea Universităţii Craiova, mai ales că este una dintre formaţiile care au ca obiectiv titlul de campioană.

„Așa este! Există un interes pentru mine din partea Universității Craiova. Reprezentanții celor două cluburi urmează să se înțeleagă și să se facă transferul.

ADVERTISEMENT

Eu nu am impresar, deci n-o să fie nicio problemă din punctul meu de vedere. Sunt fericit de interesul Universității. Cel mai important pentru noi în aceste momente este să fim sănătoși. Doamne ajută!“, a declarat Pleşca, pentru sursa citată.

248 de meciuri a jucat Pleşca pentru Gaz Metan, în care a încasat 271 de goluri. În 85 de partide a reuşit să păstreze poarta intactă.

ADVERTISEMENT

Pleacă Mirko Pigliacelli?

Venirea lui Pleşca la Craiova alimentează zvonurile conform cărora Mirko Pigliacelli, titularul ultimelor sezoane pentru olteni, este aproape de un transfer. Italienii au scris despre interesul Reggianei, proaspăt promovată în Serie B.

„Exilul e aproape de final! De trei ani, portarul Mirko Pigliacelli joacă în România, la U Craiova, dar acum revenirea în Italia, la Regianna, pare foarte aproape! Calităţi are, dar nu şi-a găsit, încă, locul meritat în Italia. Acesta se poate întoarce acum la Reggiana, nou-promovată în Serie B“, scrie trapanigranata.it, un site apropiat de echipa italiană Trapani Calcio, unde Pigliacelli a evoluat în 2017.

1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Pigliacelli. Răzvan Pleşca este cotat la doar 200.000 de euro pe site-urile de specialitate.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 7,65 este cota pentru „peste 4,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT