Sport

Încă un „tricolor” ratează dubla cu Islanda și Liechtenstein. Cât de gravă e accidentarea

Mirel Rădoi îl va pierde pe Vasile Mogoș pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022.
29.10.2021 | 16:26
Inca un tricolor rateaza dubla cu Islanda si Liechtenstein Cat de grava e accidentarea
ADVERTISEMENT

După accidentările lui Alexandru Mitriță și Vlad Chiricheș, Mirel Rădoi a pierdut încă un fotbalist pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein.

Fundașul dreapta al lui Crotone în vârstă de 28 de ani, Vasile Mogoș, s-a accidentat în meciul câștigat cu 2-0 în fața lui Benevento.

ADVERTISEMENT

 Vasile Mogoș va rata convocările pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein

Vasile Mogoș a rezistat pe teren doar 30 de minute și a fost înlocuit din cauza unor probleme medicale. Jucătorul are șanse mari să rateze convocarea la națională și deocamdată este incert.

Naționala lui Mirel Rădoi va întâlni Islanda pe data de 11 noiembrie, în timp ce partida decisivă de calificare la barajul pentru Mondiale se va disputa în Liechtenstein pe 14 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Deși accidentarea nu este una gravă, cel mai probabil Mogoș nu va face parte din lot. Fundașul de banda dreaptă a jucat zece din 11 meciuri la Crotone în Serie B și mai are contract doi ani cu italienii. Este evaluat conform transfermarkt la 700.000 de euro.

Lotul preliminar convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein

PORTAR: Florin Niţă (Sparta Praga-Cehia, 11/0)

FUNDAŞI: Vlad Chiricheş (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoş (Crotone-Italia, 4/0), Ionuţ Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Raţiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Paşcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toşca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)

ADVERTISEMENT

MIJLOCAŞI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruţan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoţia, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriţă (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoş Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)

ATACANT: George Puşcaş (Reading-Anglia, 24/8)

Care este situația medicală a lui Alexandru Mitriță

Mijlocașul lui PAOK Salonic care a marcat golul decisiv al României în meciul cu Armenia s-a accidentat în derby-ul cu Olympiacos Pireu și va lipsi de pe teren patru săptămâni.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 26 de ani a suferit o ruptură de gradul doi la aductorii piciorului drept și nu mai are nicio șansă să fie recuperat.

ADVERTISEMENT