Carousel hot news

“Pentru Steaua, mi-am pus toată Craiova în cap!”

Transferat la Steaua în luna iunie a anului 2011, Andrei Prepeliţă intră şi el în iarnă în ultimele şase luni de contract. FANATIK a aflat că săptămîna viitoare oficialii campionilor îi...
22.09.2013 | 18:07
ADVERTISEMENT

Transferat la Steaua în luna iunie a anului 2011, Andrei Prepeliţă intră şi el în iarnă în ultimele şase luni de contract. FANATIK a aflat că săptămîna viitoare oficialii campionilor îi vor propune şi mijlocaşului o prelungire a înţelegerii. Doar că negocierile nu vor decurge uşor.

“E mai bine să ne despărţim la vară”

“Prepe” a aflat că i se va propune acelaşi contract pe care îl are în acest moment şi s-a confesat deja apropiaţilor că nu are de gînd să accepte. “Eu am venit la Steaua cu inima deschisă, iar pentru această echipă mi-am pus în cap tot oraşul Craiova atunci cînd am semnat cu ei. Dacă îmi vor propune să semnez pe acelaşi salariu pe care îl am acum, aşa cum am primit nişte semnale, atunci e mai bine ca în vara anului viitor să ne strîngem mîna şi să ne despărţim“, le-a spus Prepeliţă apropiaţilor săi. În acest moment, mijlocaşul cîştigă la Steaua un salariu lunar de 11.000 de euro.

“Ne vom baza pe ei pînă în ultima clipă”

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a comentat ieri, la Digi Sport, situaţia jucătorilor care intră în ultimele şase luni de contract cu Steaua. “Săptămîna viitoare vom discuţa cu ei. Dacă vor accepta ofertele clubului, atunci e  bine pentru noi. Dacă nu vor accepta, atunci asta e situaţia şi nu ne rămîne decît să ne bazăm pe ei pînă la finalul contractelor lor”, a spus Reghe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri