Sport

Încă un upercut pentru Dan Petrescu: „E urât să înjuri familia stelistă! Dar tac, că o să spună apoi că mi-a dat să mânânc”

Dan Petrescu primește încă un upercut după înjurăturile anit-Steaua, fiind criticat de către Narcis Răducan și de către Daniel Stanciu.
18.05.2022 | 15:53
Inca un upercut pentru Dan Petrescu E urat sa injuri familia stelista Dar tac ca o sa spuna apoi ca mia dat sa mananc
Încă un upercut pentru Dan Petrescu după înjurăturile anit-Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan l-a atacat dur pe Dan Petrescu, dându-l exemplu pe Bogdan Stelea, care nu a înjurat Steaua, deși fanii Rapidului l-au presat câteva săptămâni să o facă.

Încă un upercut pentru Dan Petrescu după înjurăturile anti-Steaua

Dan Petrescu a primit încă un upercut după bucuria ciudată de titlu, în care a înjurat Steaua, iar Narcis Răducan l-a taxat dur pe tehnician: „Sunt de acord cu ce a spus Gabi Balint, sunt de acord și cu ce a spus Gheorghe Mustață, reprezentantul suporterilor.

ADVERTISEMENT

Și eu cred că e urât să înjuri familia stelistă, mai ales că mai aproape și faci 60 de ani și o să ți se facă rușine de ce ai făcut.

Nu mai contează câte trofee câștigi, dacă ai astfel de gesturi, pentru că astea vor rămâne în memoria tuturor. Dar nu mai vorbesc eu, pentru că după o să spună că el mi-a dat să mănânc”.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu Bogdan Stelea la Rapid și crede-mă că suporterii îl obligau să înjure Steaua, a fost de neclintit, el venea și de la Dinamo, nici nu era un mare stelist, dar nu a înjurat. Să meargă Stelea pe vreun stadion, să vedem dacă îl înjură cineva, poporul are o memorie bună”, a mai spus Narcis Răducan, la TV DigiSport.

„Ești formator, ești model, nu ai cum să faci așa ceva!”

Daniel Stanciu a comentat și el ieșirea lui Dan Petrescu, explicând că un fost jucător de nivelul lui nu avea voie să facă un astfel de gest:

ADVERTISEMENT

„Nu ai pierdut diferența de puncte că te-au furat cu arbitrajele, nu ai pierdut din alte motive, nu poți să vii să ai un discursc cum ai avut cel de după câștigarea campionatului.

Hagi a dat un comunicat foarte frumos că unii nu știu să piardă, dar unii nu știu nici să câștige. Punctele pierdute au fost așa pentru că CFR a fost pierdut cu FCSB, a pierdut cu Craiova, de-asta, nu din alte motive”.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt modele, sunt formatori pentru generații de fotbaliști, nu ai cum să faci așa ceva”, a mai spus Daniel Stanciu.

ADVERTISEMENT
Tags: