Fotbal intern

Încăierare generală la CFR Cluj – Botoșani! Latovlevici și Al Mawas au fost eliminați

28.04.2021 | 21:41
Incaierare generala la CFR Cluj  Botosani Latovlevici si Al Mawas au fost eliminati
ADVERTISEMENT

Finalul partidei dintre CFR Cluj și FC Botoșani, scor 2-0, a fost plin de încărcătură emoțională, iar Mahmud Al Mawas și Iasmin Latovlevici au fost eliminați după o încăierare generală.

Totul a pornit după un fault asumat al lui Adiță Păun, moment în care Al Mawas s-a năpustit asupra lui pentru a-i cere socoteală. Latovlevici a intervenit și el pentru a-i lua apărarea colegului său, însă l-a strâns puternic de față pe sirianul lui Botoșani.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Horia Mladinovici nu a ezitat și i-a eliminat pe amândoi, în urma disputei. Faza a fost comentată și de Nicolae Dică, antrenorul secund al României nu a înțeles gestul lui Latovlevici, fostul său coleg de la FCSB.

Latovlevici și Al Mawas au fost eliminați după o încăierare generală la CFR Cluj – Botoșani

Iasmin Latovlevici și Mahmud Al Mawas au fost protagoniștii unei încăieriri care putea degenera tocmai în finalul confruntării dintre CFR Cluj și FC Botoșani, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

În minutul 87, Mahmud Al Mawas scăpa periculos spre poarta CFR-ului, moment în care Adiță Păun l-a faultat evident pe sirian. Al Mawas s-a repezit asupra lui Păun, însă Cristi Manea și Valentin Costache l-au îndepărtat cu calm de lângă colegul lor.

Nu la fel de calm a fost și Iasmin Latovlevici, care a intervenit dur asupra sirianului și l-a strâns de față. În urma incidentului, Horia Mladinovici le-a acordat cartonașe roșii ambilor fotbaliști, în timp ce Păun a primit cartonașul galben pentru faultul comis.

ADVERTISEMENT
Iasmin Latovlevici vs. Mahmud Al Mawas. Sursă foto: Captură TV
Iasmin Latovlevici vs. Mahmud Al Mawas. Sursă foto: Captură TV

Nicolae Dică nu înțelege gestul lui Iasmin Latovlevici

Nicolae Dică a comentat gestul lui Iasmin Latovlevici, pe care nu îl înțelege de ce a fost nevoit să recurgă la o astfel de manifestare, mai ales că echipa sa conducea la două goluri distanță, iar finalul disputei era aproape.

„Nu înțeleg pentru ce să ai un astfel de gest, e minutul 87 și iei roșu. Nu avea nicio miză, aveau 2-0, erau liniștiți. Acum va sta în tribună.

ADVERTISEMENT

Consider că nu era necesar să facă așa ceva. Dacă înainte era probabil frustrant pentru el să stea pe banca de rezerve, acum va sta în tribune”, a spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT
Tags: