Fotbal international

Încasări record la Juventus – Atletico Madrid! Câţi bani a câştigat campioana Italiei din vânzarea biletelor! Anunţul oficial

12.03.2019 | 21:06
Încasări record la Juventus - Atletico Madrid

Campioana Italiei a reuşit să obţină încasări record pentru meciul Juventus – Atletico Madrid, manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Fanii formaţiei antrenate de Massimiliano Allegri au luat cu asalt casele de bilete, iar partida care se va disputa marţi, de la ora 22:00, este sold out.

UPDATE, ora 21:00 / Oficialii clubului Juventus au anunţat că au încasat 5,5 milioane de euro în urma vânzării biletelor pentru meciul cu Atletico Madrid.

Încasări record la Juventus - Atletico Madrid
Încasări record la Juventus – Atletico Madrid

Încasări record la Juventus – Atletico Madrid. Cinci milioane de euro au intrat în conturi

Interesul uriaş al fanilor lui Juventus pentru meciul cu Atletico Madrid a adus încasări record pentru campioana Italiei. Corriere dello Sport a anunţat că biletele pentru partida retur s-au epuizat, iar în conturile clubului vor intra aproximativ cinci milioane de euro. Precedentul record fusese stabilit la meciul Juventus – Manchester United 1-2, jucat în faza grupelor, când “Bătrâna Doamnă” a obţinut 4,2 milioane de euro din vânzarea biletelor.

Cel mai ieftin bilet la meciul Juventus – Atletico Madrid a costat 75 de euro, acesta putând să fie achiziţionat cu 60 de euro de către cei care deţin abonament la partidele din actualul sezon. Cel mai scump tichet a avut un preţ de 250 de euro. Conform presei din Italia, la confruntarea de pe “Juventus Stadium” vor fi prezenţi peste 300 de jurnalişti acreditaţi.

Încasări record la Juventus - Atletico Madrid. Cât a costat un bilet la meci
Încasări record la Juventus – Atletico Madrid. Cât a costat un bilet la meci

Cristiano Ronaldo i-a chemat pe fani în tribune

Înainte de Juventus – Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo i-a chemat pe fani la meci prin intermediul unui clip video care a apărut pe canalul TV al campioanei Italiei. În tur, Atletico Madrid a învins-o pe formaţia antrenată de Massimiliano Allegri, scor 2-0.

“Ce vreau să le spun este: marți seară, haideți să gândim pozitiv, haideți să credem, e posibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru să creăm un stadion frumos, să fim toți împreună. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că noi ne vom face treaba pe teren, încercând să înscriem goluri și să câștigăm meciul și ne trebuie sprijinul vostru. Vă mulțumesc. Da, eu sunt gata să revin”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii lui Juventus.