Video

VIDEO / Debut cu GOL pentru Costa într-un meci NEBUN! Didier Drogba a revenit la Chelsea!

FINAL DE MECI! Chelsea se impune pe terenul lui Burnley cu 3-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. "Albaştrii" au fost conduşi, însă şi-au revenit repede, noile achiziţii Diego...
18.08.2014 | 21:05

FINAL DE MECI! Chelsea se impune pe terenul lui Burnley cu 3-1, toate golurile fiind marcate în prima repriză. “Albaştrii” au fost conduşi, însă şi-au revenit repede, noile achiziţii Diego Costa şi Cesc Fabregas ieşind la rampă. 

VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

http://youtu.be/vnlC3d08w0w

Repriza secundă este una mai liniştită decît prima parte. Chelsea conservă avantajul. Au mai rămas 25 de minute de joc.

A început repriza secundă! Prima repriză a fost cea mai spectaculoasă a acestei etape

ddddd

UPDATE / Chelsea se desprinde după golul lui Ivanovic cu capul în urma unui corner în minutul 32

http://youtu.be/GqhXN-fVptA

UPDATE /Meciul este incredibil. Schurrle o aduce pe Chelsea în avantaj în minutul 21

Loading the player…

UPDATE /Avantajul durează doar 5 minute pentru că Diego Costa egalează pentru albaştrii

Loading the player…

UPDATE / Început NEBUN de meci la Burnley: Arfield deschide scorul pentru gazde

Loading the player…

UPDATE 22:00 / A început ultimul meci al etapei, Burnley – Chelsea. Diego Costa, Fabregas şi Courtois, titulari. 

UPDATE 18.08.2014 / Chelsea debutează în noul sezon din Premier League în această seară de la ora 22:00 pe terenul lui Burnley. Jose Mourinho a decis cine va apăra poarta lui Chelsea în acest sezon.

BvVzvrvCQAAgdvE

 

Thibaut Courtois va fi titular în această seară şi în cele mai multe cazuri, titularul din prima etapă în Anglia va apăra tot sezonul. Echipele de start la Burnley – Chelsea:

ggg

 

UPDATE 19:55 / S-au încheiat meciurile de azi din Premier League. Favoritele Manchester City şi Liverpool s-au impus cu emoţii. Luni, de la ora 22:00 are loc ultimul meci al primei etape, nou-promovata Burnley va primi pe propriul teren Chelsea. 

UPDATE 19:51 / Kun Aguero rezolvă meciul pentru Manchester City cu un gol marcat în prelungiri. City se alătură lui Arsenal şi Liverpool, favorite care au cîştigat şi ele în prima etapă. Singura echipă dintre favorite care nu s-a impus este Manchester United. 

Loading the player…

UPDATE 19:34 / Cu 15 minute înainte de final, City conduce cu 1-0 în continuare. Pellegrini şi-a mai betonat apărarea prin introducerea lui Milner în locul lui Nasri şi Fernandinho în locul lui Jovetic. 

UPDATE 19:08 / Newcastle a început tare repriza secundă cu două ocazii mari ale lui Cabella şi Gouffran.

UPDATE 19:03 /  A început repriza secundă fără ocazii mari. Avantajul minim al cetăţenilor este destul de fragil, pentru că Newcastle va încerca să pună mai multe probleme în ofensivă. 

11

UPDATE 18:48 / E pauză la Newcastle. Manchester City conduce cu 1-0, după un joc bun prestat de jucătorii lui Pellegrini.

UPDATE 18:38 / David Silva deschide scorul pe terenul  lui Newcastle în minutul 38 cu un şut plasat

Loading the player…

UPDATE 18:31 / După un început mai bun de meci a lui City, Newcastle a mai echilibrat partida şi încearcă să dea lovitura pe contraatac. 

UPDATE 18:01 / A început Newcastle – Manchester City. Înainte de meci s-a ţinut un moment de reculegere pentru cei doi suporteri ai lui Newcastle care şi-au pierdut viaţa în avionul care a căzut în Ucraina.

BvQCXQGIgAAVYeh

12

UPDATE 17:25 / Ne pregătim de meciul etapei, Newcastle – Manchester City. Echipele de start: 

ddddd

UPDATE 17:22 / S-a terminat 2-1 pentru Liverpool. Cormoranii cîştigă cu emoţii un meci în care Southampton le-a pus mari probleme. Sturridge e eroul gazdelor, a marcat golul victoriei pe final de meci. 

UPDATE 17:18 / Sturridge readuce  avantajul pe final de meci, reuşind să înscrie în minutul 79 un gol cu latul din 6 metri

Loading the player…

UPDATE 16:45 / Anfield este readus la tăcere în minutul 57 după ce Southampton a reuşit să egaleze după o acţiune spectaculoasă. Golul a fost marcat de Clyne, care a şutat în vinclul porţii lui Mignolet. 

Loading the player…

UPDATE 16:37 / În minutul 50, Liverpool continuă să conducă cu 1-0. Southampton nu a reuşit să se apropie de poarta lui Mignolet pînă acum, dar avantajul este fragil pentru cormorani.

UPDATE 15:52 / Sterling deschide scorul în minutul 22 după ce a scăpat singur cu portarul

Loading the player…

Atmosferă superbă  pe Anfield Road. A început Liverpool – Southampton

Loading the player…

UPDATE 14:50 / Au apărut echipele de start în primul meci al zilei, Liverpool – Southampton:

dldldld

UPDATE 14:10 / Florin Gardoş nu va evolua pentru Southampton în meciul cu Liverpool, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Totuşi, fundaşul român a primit o veste bună astăzi.

Antrenorul, Ronald Koeman a declarat că nu mai doreşte să aducă nici un fundaş, punînd capăt astfel, speculaţiilor conform cărora, olandezul Ron Vlaar e aproape de un transfer la “sfinţi”

1

UPDATE 17 august, 14:00 / Astăzi avem programate două meciuri în Premier League. De la ora 15:30, Liverpool debutează împotriva lui Southampton, noua echipă a lui Gardoş, în timp ce la ora 18:00, în ultimul meci al zilei se întîlnesc Newcastle şi campioana en-titre, Manchester City. 

anf

S-a încheiat meciul de la Londra. Arsenal cîştigă chinuit cu 2-1, însă obţine cele 3 puncte. A fost o primă zi extraordinară în Premier League, cu meciuri spectaculoase şi mult dramatism. Vezi rezultatele zilei:

1

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

UPDATE 21:19 / Aaron Ramsey marchează golul victoriei în minutul 91. E greu de crezut că Palace ami poate reveni, mai ales că joacă în 10 oameni

Loading the player…

UPDATE 20:16 / Koscielny egalează cu un minut înainte de pauză pentru Arsenal şi vom avea o a doua repriză foarte disputată

Loading the player…

UPDATE 20:05 / Surpriză de proporţii pe Emirates. Arsenal este condusă de Crystal Palace care a lovit prin Hangeland în minutul 35. 

Loading the player…

UPDATE 19:57 / În minutul 28, meciul este echilibrat pe Emirates. Arsenal domină meciul, dar nu reuşeşte să înscrie, Crystal Palace se apără foarte bine

UPDATE 19:30 / Start de meci. Arsenal, mare favorită pe Emirates 

UPDATE 19:02 / Arsenal debutează în campionat de la ora 19:30 împotriva lui Crystal Palace, echipă care a rămas fără antrenor cu două zile înainte de startul sezonului:

echipe

UPDATE 18:53 / Tottenham reuşeşte să învingă pe terenul lui West Ham după ce a jucat mai bine de 40 de minute în inferioritate numerică. Echilibrul numeric s-a restabilit pe final de meci, iar lovitura de graţie a lui Tottenham a fost dată de  Dier în minutul 93.

Loading the player…

Toate rezulatele din meciurile de la ora 17:00

1111111

UPDATE 17:55 / Meci incredibil la Leicester City, unde golurile superbe curg pe bandă rulantă, Everton conduce 2-1. Vezi toate rezultatele de la pauză:

122344444

 

Golurile de la Leicester City – Everton (1-2 pauză):

Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…

UPDATE 17:30 / Tottenham trece prin momente grele. Naughton a fost eliminat pentru henţ în careu, însă Noble a ratat lovitura de pedeapsă

UPDATE 17:20 / După 20 de minute de joc s-a înscris pe terenul lui West Brom unde Sunderland a deschis scorul în minutul 5 prin Catermolle. Everton a deschis şi ea scorul pe terenul lui Leicester City printr-un supergol marcat de McGeady. 

Golul lui Catermolle:

Loading the player…

UPDATE 16:45 / Ne mutăm atenţia la meciurile de la ora 17:00. Din păcate pentru noi, Costel Pantilimon este doar pe banca de rezerve la Sunderland, iar Chiricheş nu a prins lotul

meciuri

UPDATE 16:40 / S-a terminat! Swansea reuşeşte surpriza şi învinge pe terenul lui Manchester United cu 2-1. Debutul lui van Gaal pe Old Trafford e ratat

UPDATE 16:15 / Swansea revine în avantaj pe terenul lui United prin Sigurdsson, care marchează în minutul 73 din centrul careului. 

Loading the player…

UPDATE 15:55 / Wayne Rooney egalaează în minutul 52 cu un superb gol din foarfecă. Ne aşteaptă o repriză secundă încinsă, în care United va alerga după victorie

Loading the player…

UPDATE 15:35 / Swansea conduce la pauză cu 1-0 pe Old Trafford. În acest meci şi-a făcut debutul în Premier League şi spray-ul biodegradabil

3

UPDATE 15:13 / Swansea aduce liniştea pe Old Trafford. Echipa din Ţara Galilor deschide scorul 28 prin coreeanul Ki Sung Yong care a expediat un şut bine plasat din 16 metri.

Loading the player…

UPDATE 15:09 / După primele 25 de minute, scorul este 0-0 la Manchester United cu Swansea. Tînărul Lingaard s-a accidentat şi în locul său a intrat Adnan Januzaj. 

UPDATE 14:42 / van Gaal revoluţionează echipa: joacă 3-5-2 cu mai mulţi jucători necunoscuţi în primul 11, cum sînt Blacket sau Lingaard

32344

UPDATE 14:33 / Antrenorul lui Manchester United, Louis van Gaal a declarat înainte de debutul său în Premier League că acesta este ultimul său job ca antenor: “Sper să fim campioni, dacă nu din primul an, măcar din al doilea. Cred că acesta este ultimul meu job ca antrenor. Trebuie însă să am răbdare, dar asta nu e cea mai bună virtute a mea”, a declarat olandezul înainte de primul meci.

UPDATE 14:11 / Se apropie momentul primului meci, debutul oficial al lui Louis van Gaal la Manchester United. Au apărut echipele de start în Manchester United – Swansea

1

 

234

UPDATE 16 august 12:48După sezonul dezastruos sub comanda lui David Moyes, rivalii încep să se teamă de venirea lui Louis van Gaal pe banca tehnică. Sergio Aguero, atacantul celor de Manchester City este de părere că ”diavolii” reprezintă cea mai mare aminţare a lor în acest sezon.

Sergio Aguero, atacantul campioanei Angliei, a susţinut un interviu joi la CityLive, în care a vorbit despre startul sezonului în Anglia şi de principalele contracandidate la titlu.

”Cred că anul acesta Manchester United va fi principalul nostru adversar la titlu. Apoi avem echipe precum Chelsea şi Arsenal, care vor fi ca de obicei adversarele noastre în lupta pentru titlu. Dar echipa care ne va pune cel mai mult în pericol va fi United, deoarece ei nu sunt implicaţi în competiţii europene. Asta înseamnă că ei se vor odihnii mai mult între partide, spre deosebire de noi şi alte echipe, şi asta va fi în avantajul lor, precum a făcut Liverpool sezonul trecut”, a declarat Sergio Aguero.

UPDATE 16 august 11:28 / Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, a început deja războiul psihologic cu rivalii săi. În conferinţa de presă susţinută înaintea debutului în noul sezon din Premier League contra nou promovatei, Burnley, antrenorul portughez şi-a ”atacat” doi rivali.

Mourinho a fost întrebat dacă simte presiune în plus pentru că nu a cîştigat anul trecut niciun trofeu, iar Arsenal a cucerit Cupa Angliei după nouă ani, Mourinho a raspuns: “De ce? Unii manageri au 10 ani la dispoziţie ca să cîştige ceva”.

Portughezul nu l-a iertat nici pe Manuel Pellgrini, omul care a preluat echipa anul trecut de la Roberto Mancini şi a reuşit să cîştige titlul cu Manchester City.

“Nu îmi place să preiau echipe construite de alţi manageri înaintea mea, nu îmi place să ajung la timp ca să culeg roadele copacilor sădiţi de ei. Îmi place să muncesc. Îmi place să construiesc. Nu îmi plac misiunile uşoare”, a declarat Mourinho.

VEZI AICI VIDEO:

http://youtu.be/gAu1rqEEjOE

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

________________________________________________________

Un nou sezon din cel mai spectaculos campionat de fotbal din lume, Premier League, începe azi de la ora 14:45 cu Manchester United – Swansea, debutul olandezului Louis van Gaal pe banca “diavolilor”.

Premier League este şi cel mai bogat campionat din lume. Cele  5 echipe cotate cu şanse bune la titlu (Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Liverpool),  dar şi echipele cu pretenţii la cupele europene (Tottenham şi Everton) au făcut mutări care însumează mai mult de 500 de milioane de euro.

Chelsea a vîndut de 100 de milioane de euro pe care i-a cheltuit pe alte transferuri, la fel ca şi Liverpool care a dat toate cele 85 de milioane de euro luate pe Luis Suarez pe alţi 7 jucători, în timp ce Manchester City şi Manchester United au cheltuit şi ele peste 60 de milioane de euro pe mutări şi încă campania de transferuri nu e gata.

Manchester City's captain Vincent Kompany celebrates after winning the English Premier League trophy following their soccer match against West Ham United

Chelsea, principala favorită

Casele de pariuri o văd favorită pe Chelsea, echipa antrenată de Jose Mourinho. Deşi anul trecut s-a bătut la titlu pînă în ultimele etape, Liverpool este doar a cincea favorită, cotată cu 11,00 pentru un succes final.

Transferul lui Suarez la Barcelona i-a făcut pe bookmakeri să creadă că şansele cormoranilor la titlu sînt mici. În ciuda faptului că a avut un sezon dezastruos, Manchester United este considerată a treia favorită, odată cu venirea lui Van Gaal la echipă.

Chelsea Londra – cota 2,75

1402790674_extras_noticia_foton_7_1

* Veniri: Diego Costa (Atletico), Fabregas (Barcelona), Filipe Luis (Atletico), Courtois (revenire după împrumut), Drogba (Galatasaray)

* Plecări: David Luiz (PSG), Lukaku (Everton), Demba Ba (Beşiktaş), Ashley Cole (Roma)

* Antrenor: Jose Mourinho

* Valoare lot: 431 de milioane de lire

* Bookmakerii consideră că Chelsea este principala favorită la cîştigarea titlului, principala armă a londonezilor fiind tehnicianul portughez, care pierde foarte rar titlul două sezoane la rînd

* Londonezii au terminat sezonul trecut pe locul 3, la 4 puncte de cîştigătoarea Manchester City

* Echipa tip (4-2-3-1): Courtois – Azpilicueta, Cahill, Terry, Luis – Matici, Ramires – Schurrle, Hazard, Fabregas – Costa

Manchester City – cota 3,25

Manchester City v West Ham United - Premier League

* Veniri: Mangala (Porto), Fernando (Porto), Caballero (Malaga), Sagna (Arsenal), Lampard (New York City)

* Plecări: Rodwell (Sunderland), Pantilimon (Sunderland), Barry (Everton), Lescott (West Brom)

* Antrenor: Manuel Pellegrini

* Valoare lot: 445 de milioane de lire

* Campioana Angliei s-a lovit de regulile fair-play-ului financiar şi nu a putut face transferuri la fel de spectaculoase ca în sezoanele trecute

* Deşi e deţinătoarea trofeului, City nu pare la fel de puternică, ceea ce i-a determinat pe bookmakeri să o considere a doua favorită.

* Portarul român Costel Pantilimon a fost vîndut în această vară, Pellegrini considerînd că nu are nici o şansă în faţa lui Hart. Mai mult, venirea lui Caballero i-a convins pe oficialii clubului să scape de Pantilimon

* Manchester City (4-4-2): Hart – Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov – Navas, Y. Toure, Nasri, Silva – Aguero, Dzeko

Manchester United – 5,50

va

* Veniri: Shaw (Southampton), Herrera (Bilbao), Anderson (Fiorentina)

* Plecări: Evra (Juventus), Buttner (Dinamo Moscova), Vidic (Inter), Ferdinand (QPR)

* Antrenor: Louis van Gaal

* Valoare lot: 357 de milioane de lire

* Oficialii lui Manchester United speră să uite cît mai repede sezonul trecut, cînd s-au făcut de rîs şi au terminat pe locul 7, la 22 de puncte de campioană

* Van Gaal a venit hotărît să îndrepte răul făcut de Moyes, declarînd că vrea titlul, deoarece Manchester United este cea mai puternică echipă din lume, vorbe care i-au cucerit pe fanii „diavolilor”

* Manchester United a arătat foarte bine în perioada de pregătire, unde a bătut tot ce a prins, inclusiv campioana Europei, Real Madrid

* Manchester United (3-4-1-2): De Gea – Evans, Jones, Smalling – Valencia, Herrera, Fletcher, Young – Mata – van Persie, Rooney

Arsenal – 7,00

ars

* Veniri: Sanchez (Barcelona), Chambers (Southampton), Debuchy (Newcastle), Ospina (Lille), Joel Campbell (revenit după împrumut)

* Plecări: Vermaelen (Barcelona), Djourou (Hamburg), Sagna (Manchester City)

* Antrenor: Arsene Wenger

* Valoare lot: 334 de milioane de lire

* „Tunarii” au foarte multă încredere înaintea startului Premier League, după ce a cîştigat cu uşurinţă duelul cu Manchester City din Supercupa Angliei, scor 3-0

* Una dintre cele mai importante veniri din acest sezon în Anglia este cea a lui Alexis Sanchez de la Barcelona, ceea ce o face pe Arsenal să viseze mai mult ca niciodată la titlu

* Sezonul trecut a fost echipa care a stat cel mai mult pe primul loc, însă la final a terminat tot pe locul 4, poziţie care deja îi bîntuie pe „tunari”

* Echipa tip (4-2-3-1): Szczesny – Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Wilshere, Ramsey – Sanchez, Ozil, Cazorla – Giroud

Liverpool – cota 11,00

gerrard-hails-rodgers-bottle-Image

* Veniri: Lallana (Southampton), Lovren (Southampton), Markovic (Benfica), Origi (Lille), Can (Leverkusen), Lambert (Southampton)

* Plecări: Suarez (Barcelona), Reina (Bayern Munchen)

* Antrenor: Brendan Rodgers

* Valoare lot: 239 de milioane de lire

* Fanii lui Liverpool au sperat pînă în ultima clipă la titlu, însă lipsa de experienţă s-a văzut la finalul sezonului trecut, cînd au pierdut în două partide tot ce au construit

* Brendan Rodgers a declarat că plecarea lui Suarez nu va influenţa foarte mult jocul echipei, însă specialiştii englezi sînt de părere că Liverpool va avea de suferit după plecarea uruguayanului la Barcelona

* Echipa tip (4-2-3-1): Mignolet – Johnson, Sakho, Lovren, Enrique – Henderson, Gerrard – Sterling, Lallana, Coutinho – Sturridge

Trei stranieri în fotbalul mare 

În acest sezon, vom avea trei jucători români în Premier League, toţi 3 cu poziţii defensive. Costel Pantilimon a semnat în această vară cu Sunderland după ce a cîştigat titlul cu Manchester City şi se va lupta pentru un post de titular în poarta “pisicilor negre” cu Vito Mannone.

file

Vlad Chiricheş nu trece prin cele mai bune momente la Tottenham. Fundaşul român nu a făcut deplasarea în turneul amical din Statele Unite, acuzînd o accidentare la spate. Este puţin probabil ca românul să fie titular, mai ales că nu are jocuri în picioare. Presa engleză şi cea din Italia au scris despre o eventuală mutare a lui Chiricheş la Roma, însă pînă acum nu s-a concretizat nimic.

vlad_chiriches_tottenham1_43232200

Ultimul român venit în Premier League e fostul coleg al lui Chiricheş din apărarea Stelei, Florin Gardoş. Fundaşul a semnat un contract pentru următoarele 4 sezoane cu Southampton, care l-a cumpărat de la Steaua pentru 6,5 milioane de euro.

florin-gardos-ronald-koeman148-1829268_478x359

Arbitraj revoluţionar

Arbitrii din Premier League vor putea folosi începînd din acest sezon spray-ul cu spumă biodegradabilă, folosit cu succes la Campionatul Mondial. De asemenea, arbitrii vor putea folosi tehnologia pentru linia porţii.

156761187_WEBB_729961c

Recorduri şi statistici

Sîmbătă începe al 23-lea sezon de Premier League, competiţie înfiinţată în februarie 1992. Pînă acum au participat în total 46 de echipe diferite în Premiership, 7 dintre ele au participat în fiecare sezon.

home-kits1_2984008k

În Premier League au avut loc pînă acum 8606 meciuri în care s-au înscris 22,704 goluri. Cele mai multe victorii au fost obţinute de Manchester United, care a cîştigat cele mai multe titluri, 13. United are şi cea mai mare victorie din istoria Premier League, 9-0 împotriva lui Ipswich în 1995.

MAN UTD V IPSWICH

Cele mai multe goluri în istoria competiţiei au fost înscrise de Alan Shearer, care a marcat de 260 de ori în Premier League. (surse foto: Daily Mail) 

Alan-Shearer