Fotbal intern

“Lui Lemnaru i-am spus că eu caut alt tip de vîrf. După accidentare mi-a spus că vrea să plece!”

UPDATE 13:40 / "Cu Lemnaru este adevărat ce s-a scris, eu am vorbit direct cu el, i-am spus că eu caut alt tip de atacant. Cu mai multă viteză. În ziua imediată după accidentare el mi-a cerut...
10.09.2014 | 13:50
Lui Lemnaru iam spus ca eu caut alt tip de virf Dupa accidentare mia spus ca vrea sa plece
ADVERTISEMENT

UPDATE 13:40 / “Cu Lemnaru este adevărat ce s-a scris, eu am vorbit direct cu el, i-am spus că eu caut alt tip de atacant. Cu mai multă viteză. În ziua imediată după accidentare el mi-a cerut să plece”,  a declarat Constantin Gâlcă la conferinţa de presă.

–––––––––––––––––––––––-

Fostul jucător al Stelei, Valentin Lemnaru, a acceptat provocarea FANATIK.RO, aceea de a oferi un interviu cu cărţile pe faţă despre scurta perioadă pe care atacantul de 30 de ani a petrecut-o în Ghencea. Dezvăluirile vîrfului confirmă informaţiile oferite de FANATIK.RO, care a prezentat motivul rupturii dintre Steaua şi atacantul  (vezi detalii) lui U Cluj

ADVERTISEMENT

Doar 20 minute în tricoul Stelei. A fost un eşec venirea în Ghencea?

Cert este că am făcut o greşeală că am venit la Steaua! Mi-am dat seama că o să am probleme din momentul în care am purtat o singură discuţie cu domnul Gâlcă, cînd ne-am văzut prima dată. Mi-a spus în faţă că dînsul nu m-a vrut la Steaua, dar că o să îmi ofere şanse egale. Nu vreau să se interpreteze greşit, îl respect pe domnul Gâlcă şi chiar îi urez baftă pe viitor.

Ai avut parte de o atitudine ostilă în vestiar?

Nu s-a pus problema. Nu am nimic de reproşat nici băieţilor din vestiar, am fost primit bine, însă de acum încolo ne vom vedea fiecare de treaba lui. Nu mă aşteptam să iasă atît de prost pentru mine şi niciodată, cînd am semnat cu Steaua, nu m-am gîndit că o să joc doar 20 de minute.

ADVERTISEMENT

Unde s-a produs ruptura?

Am vrut să rup colaborarea cu Steaua şi să mă întorc după ce nu am fost trecut pe lista UEFA. Nu mi-a căzut bine că nu fusesem trecut pe această listă, deşi eu pierdeam un meci, în două săptămîni sînt pe teren. Apoi am văzut că Steaua s-a reorientat şi au transferat un alt atacant şi mi-am dat seama că e bine să rup contractul.

“Nu mai vin la Steaua, dacă mă vor mai oferta!”

Îţi ofer o variantă ipotetică. Peste şase luni, unul din “granzii” României te ofertează, poate chiar Steaua. Mai accepţi?

ADVERTISEMENT

Clar, nu! Zic <pas>! Cariera mea se va termina la Cluj! Mi-am dorit enorm să revin aici, este casa mea şi am realizat asta în perioada asta grea. Nici măcar nu m-aş gîndi dacă ar veni o cerere pe adresa mea din partea echipelor puternice din România.

Ai luat pulsul atmosferei din vestiarul Stelei. E mediu prielnic pentru performanţă?

Au campionatul asigurat, nimeni nu le poate pune probleme. Au adus şi au jucători valoroşi, pot ajunge în fazele superioare ale Europa League. Nu doar primăvara europeană, ci chiar sferturi sau semifinale.

ADVERTISEMENT

Ţi-e teamă de represalii din partea fanilor lui U Cluj?

Pe de o parte, îi înţeleg dacă ma fluieră, dar sper să nu fie probleme pentru că vreau să îi anunţ că am revenit pentru ei. Sper ca fanii lui U Cluj să mă înţeleagă şi să tolereze această scurtă perioadă în tricoul Stelei. Aveam alte variante, dar pentru atmosferă am revenit în Ardeal, pentru ei am făcut-o.

20 de minute a evoluat Valentin Lemnaru în cupele europene pentru Steaua

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
Tags: