News

Incendiu de proporții în Dolj! Un depozit de electrocasnice a luat foc. VIDEO

01.09.2019 | 11:40
Incendiu de proportii in Dolj Un depozit de electrocasnice a luat foc VIDEO
Incendiu la un depozit de electrocasnice din județul Dolj. Sursa foto: news.ro

Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineața în localitatea Ișalnița din județul Dolj. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, este vorba despre o hală de 400 de metri pătrați, în interiorul căreia se aflau diferite materiale, cu precădere electrocasnice.

Incendiu puternic în localitatea doljeană Ișalnița. A ars un depozit de electrocasnice

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dolj, în jurul orei 6:45 a dimineții, o persoană a anunțat prin apel telefonic la numărul de urgență 112 că depozitul de electrocasnice a fost cuprins de flăcări. În scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de 15 pompieri, dar și trei autospeciale cu apă și spumă. Din primele informații, nu există victime și nici pericol ca focul să se extindă.

La sosirea echipajelor de pompieri la locul indicat au constatat că ardea generalizat în interiorul unei hale pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Hala era construită din materiale incombustibile, dar acoperită cu panouri sandwich. Imediat s-a trecut la realizarea dispozitivului de localizare a incendiului concomitent cu cel de lichidare a incendiului. După verificările la faţa locului s-a constatat că în interiorul halei sunt depozitate diferite materiale, în special electrocasnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, Florin Cocoșilă.

 Incendiu la o fabrică de vopsele din județul Vâlcea

Nu este singurul incendiu puternic izbucnit în acest sfârșit de săptămână. Sâmbătă, flăcările au cuprins  o fabrică de vopsele din județul Vâlcea. În aceste condiții, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, avertizând oamenii din zonă să evite expunerea la fum.

Incendiu la p fabrică de vopsele din județul Vâlcea. Sursa foto: ISU Vâlcea
Incendiu la o fabrică de vopsele din județul Vâlcea. Sursa foto: ISU Vâlcea

Incendiul a fost stins după aproximativ patru ore, însă există un pericol mare de reaprindere, din cauza scurgerilor de substanțe imflamabile. „Există scurgeri de substanțe inflamabile din rezervoarele cu toluen”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Vâlcea.

 

 

Tags: