ADVERTISEMENT
News

Incendiu de proporții la Arad. Flăcările au cuprins deşeuri depozitate pe 800 mp. Pompierii intervin de ugenţă. Video

Autor: Cerasela Stafie | 19.03.2021 | 16:10
Incendiu de proporții la Arad.  Flăcările au cuprins deşeuri depozitate pe 800 mp. Pompierii intervin de ugenţă. Video
Incendiu de proporții la Arad. Flăcările au cuprins deşeuri depozitate pe 800 mp. Pompierii intervin de ugenţă. Video Sursa foto: Captură video

Incendiu de proporții la Arad. Flăcările au cuprins deşeuri depozitate pe 800 mp și s-au ridicat la până la o înălțime de patru metri. Pompierii intervin de ugenţă. 

ADVERTISEMENT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad anunță un incendiu de proporții în zona Câmpul Liniștii. Coloanele de fum se ridică la sute de metri.

Reprezentanții ISU au precizat că este vorba despre un incendiu al unor deșeuri. Pentru că exista posibilitatea extinderii flăcărilor la o hală din apropiere, interventia pompierilor a fost una contracronometru.

ADVERTISEMENT

Incendiu de proporții la Arad. Flăcările au cuprins deşeuri depozitate pe 800 mp. Pompierii intervin de ugenţă

Pompierii au acționat pentru protejarea halei din incinta societatății comerciale Metalcomp și localizarea incendiului. Aceștia intervin cu cinci mașini de stingere, o descarcerare și o autoscară.

Ulterior, reprezentanții ISU au precizat că incendiul este localizat și nu mai sunt posibilități de propagare. „Pompierii acționează pentru lichidarea tuturor focarelor”, a adăugat purtătorul de cuvânt ISU Arad, George Pleșca.

ADVERTISEMENT

Nu este singura intervenție a pompierilor arădeni din ziua de vineri, 19 martie. În acestă dimineață, aceștia au stins flăcările care au cuprins o casă din localitatea Peregu Mare.

„Vineri dimineață, în jurul orei 08.00, Detașamentul de Pompieri Arad, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Pecica și Peregu Mare , a intervenit în localitatea Peregu Mare, pentru stingerea unui incendiu la o casă,” a transmis ISU Arad, potrivit Aradon.

ADVERTISEMENT

„În momentul sosirii la locul intervenției incendiul se manifesta violent, generalizat în interiorul construcției, propagat la acoperiș, dezvoltarea acestuia fiind favorizată de observarea cu întârziere.” Aproximativ două ore a durat lupta pompierilor cu flăcările.

„Din fericire, în casă, nu se afla nimeni, astfel că nu au existat victime. După două ore de intervenție incendiul a fost lichidat. A ars mobilierul si bunurile din interior si o parte a acoperișului. Cauza probabilă este un scurtcircuit electric, cablu electric cu defecțiuni”, precizează ISU Arad,” au adăugat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!