News

Incendiu devastator în cea mai scumpă zonă din Capitală. Au luat foc în doar câteva minute

04.08.2020 | 09:09
Incendiu devastator in cea mai scumpa zona din Capitala Au luat foc in doar cateva minute
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață la o vilă situată pe Șoseaua Chitilei din București.

Din primele informații furnizate de autorități, se pare că focul s-a extins rapid și la o casă din apropiere precum și la un bloc din zonă.

ADVERTISEMENT

La fața locului, ISU București acționează cu nu mai puțin de 14 autospeciale de stingere a focului.

Incendiu în cea mai scumpă zona din Capitală

Un incendiu de proporții a izbucnit marți în cartierul Chitila din Capitală. Într-o primă fază, două case au fost cuprinse de flăcări, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc.

ADVERTISEMENT

Un număr de 22 de oameni au fost evacuați de pompieri. În scurt timp, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu.

”În această dimineață am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință P+1+M din șoseaua Chitilei, sector 1.

ADVERTISEMENT

Primele forțe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporție aceasta clădire și s-a extins la o alta locuință P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc de tip P+3”, a anunțat ISU București.

Ce a favorizat extindere focului 

Cei de la Situațiile de Urgență au informat că la fața locului s-a intervenit cu 14 autospeciale de stingere, 2 autospeciale smurd, una de descarcerare, și două de autoscări.

ADVERTISEMENT

”În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuințe și anexele acestora sunt lipite între ele”, transmite ISU București.

ADVERTISEMENT